Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (7.11.): Icardi sa pripravuje na odchod

streda, 7. november 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Mauro Icardi na lane anglických veľkoklubov
Mauro Icardi na lane anglických veľkoklubov | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Nový kontrakt pre Albu

Katalánsky denník Sport prišiel s informáciou, podľa ktorej vedenie FC Barcelona pracuje na novom kontrakte pre španielskeho krajného obrancu Jordiho Albu. Aktuálna Albova zmluva vyprší už v roku 2020, pričom veľký záujem o jeho služby je v anglickej Premier League.

Sarabia namiesto Malcoma?

Bulvárny plátok Don Balon informuje, že ak v zimnom transferovom období opustí Barcelonu brazílsky krídelník Malcom, na jeho miesto by mohol prísť Pablo Sarabia, ktorý v tejto sezóne podáva kvalitné zmeny v drese FC Sevilla.

 Prečo Bailey neprestúpil do Anglicka

21-ročný Leon Bailey z Bayeru Leverkusen vysvetlil, prečo v letnom prestupovom období neprestúpil do anglickej Premier League, kde sa o jeho služby zaujímalo hneď niekoľko veľkoklubov. „Zaujímali sa o mňa Machester United, Chelsea, Liverpool a ďalšie kluby. Najdôležitejšie ale je sa hýbať dopredu postupne a neuponáhľať sa.“

Real loví Pedrazu

Plátok AS tvrdí, že Real Madrid myslí získanie Alfonsa Pedrazu z konkurenčného Villarrealu skutočne seriózne. 22-ročný mladík, ktorý dokáže hrať na ľavom krídle a aj na ľavom kraji obrany. Biely Balet by ho mohol získať približne za 22 miliónov eur.

Benatia do United?

Turínske médium Tuttosport hlása, že marocký reprezentant Mehdi Benatia je veľmi blízko k odchodu z Juventusu Turín a k prestupu do Manchestru United. Red Devils dlhodobo hľadajú nového stopéra.

Icardi sa pripravuje na odchod

Zdroj menom ABC informuje, že argentínsky útočník Mauro Icardi sa pomaly, ale isto pripravuje na odchod z talianskeho Interu Miláno, pričom jeho ďalším pôsobiskom by sa mohol stať španielsky gigant Real Madrid.

Pochettino odmietol Biely Balet

Bulvárny plátok the Sun potvrdil, že argentínsky tréner Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino vyslovene odmietol ponuku Realu Madrid a prehlásil, že je naplno zameraný na svoju prácu u londýnskych Kohútov.