Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (9.11.): Shick, Lozano, Fred či Hermoso

piatok, 9. november 2018 10:39 | Autor: Jakub Vaverka

Fred
Fred | zdroj: Instagram

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Shick do Anglicka?

Český útočník Patrick Shick by mohol prestúpiť z talianskeho AS Rím do anglickej Premier League. Kanonier, ktorý skóroval nedávno aj proti Slovensku v rámci Ligy národov sa ocitol v hľadáčiku londýnskeho Crystal Palace. Informoval o tom portál Calciomercato.

Fred odmietol City

Brazílčan Fred sa mohol v lete rozhodnúť, či prestúpi zo Šachťaru Donetsk do Manchestru City alebo do Manchestru United. Nakoniec sa rozhodol pre Red Devils, pretože zavážila osobnosť trénera Josého Mourinha. Ktovie, či sa rozhodol správne, pretože na Old Trafford prevažne vysedáva na lavičke náhradníkov.

Hermoso na lane Realu Madrid

Real Madrid sa zameral na získanie obrancu Maria Hermosa, ktorý je jedným z pilierov barcelonského Espanyolu v prebiehajúcom ročníku. Madridsky založený denník Marca píše, že Biely Balet bude o jeho získanie bojovať už v najbližšom prestupovom období.

Predaj Liverpoolu?

Majiteľ Liverpoolu John Henry údajne pracuje na tom, aby v dohľadnej dobe predal klub. S touto informáciou prišiel renomovaný americký denník New York Post. Henry, ktorý okrem iného vlastní aj Boston Red Sox je vraj ochotný LFC predať za dve miliardy dolárov.

Shaqiri do Turecka?

Xherdan Shaqiri, ktorý v lete prestúpil zo Stoke City do Liverpoolu sa ukázal na Anfield Road ako platná posila. O to prekvapivejšie sú informácie portálu Transfer Market Web, na základe ktorých by vraj mohol budúci rok tento Švajčiar zamieriť do tureckého Galatasarayu.

Lozano by si rád zahral v Anglicku

Mexický reprezentant Hirving Lozano, ktorý dlhodobo podáva kvalitné výkony v drese holandského PSV Eindhoven, sa netají tým, že by veľmi rád odišiel do anglickej Premier League. V Anglicku sa o ňom začalo hovoriť po zápasoch Ligy majstrov medzi PSV a Tottenhaom Hotspur.

Bitka medzi Realom Madrid a Barcelonou

Barcelona a Real Madrid sa zaujímajú o talentovaného mladíka Lea Santosa. Túto správu priniesol španielsky plátok Mundo Deportivo. Santos bol nedávno spájaný s Kataláncami ako možná náhrada za Gerarda Piquého, ale nakoniec z transferu nebolo nič.