Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (10.11.): Suarez chce odísť z Barcelony

sobota, 10. november 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Futbalisti FC Barcelona
Futbalisti FC Barcelona | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Dybala chce hrať s Pogbom

Argentínsky útočník Paulo Dybala prezradil, že by si veľmi rád opäť zahral s francúzskym kolegom Paulom Pogbom, s ktorým pôsobili v Juventuse Turín. Pogba je momentálne hráčom Manchestru United, pričom nie je tajomstvom, že na Old Trafford nie je úplne šťastný.

Manchester City loví v Paraguaji

Manchester City by údajne veľmi rád získal veľmi talentovaného, iba štrnásťročného paraguajského mladíka Fernanda Ovelara, informuje britský denník Daily Mirror. Citizens by ho radi oficiálne kúpili a nechali ešte niekoľko rokov v rodnej vlasti.

Alves mohol hrať v Chelsea

Brazílsky obranca Dani Alves, ktorý oblieka dres Parížu Saint – Germain v rozhovore priznal, že bol veľmi blízko toho, aby prestúpil do londýnskej Chelsea v čase, keď v klube pôsobil portugalský kormidelník José Mourinho.

Chicharito do Turecka?

Mexický útočník Javier Hernandez je stále v hľadáčiku tureckého Besiktasu Istanbul. Zakončovateľ West Hamu United by sa mohol do Turecka sťahovať už v najbližšom transferovom okne. Informácie priniesol zdroj menom Fanatik.

Wilson do Chelsea?

Bulvárny plátok The Sun píše, že londýnska Chelsea pozorne sleduje situáciu okolo útočníka konkurenčného Bournemouthu Calluma Wilsona. Wilson podáva v tejto sezóne skvelé výkony,  čo mu prinieslo pozvánku do národného mužstva.

Suarez na odchode z Barcelony

Katalánsky denník Sport hlása, že španielsky stredopoliar Denis Suarez nie je spokojný so svojou pozíciou v Barcelone, preto uvažuje o tom, že by v januárovom prestupovom období zmenil dres a zamieril niekam, kde bude pravidelne hrávať.