Main Content

Chcú ho PSG a City: Hviezda BVB Jadon Sancho hovorí o budúcnosti

pondelok, 12. november 2018 10:00 | Autor: Jakub Vaverka

Jadon Sancho
Jadon Sancho | zdroj: Instagram

Anglický mladík Jadon Sancho si v drese Borussie Dortmund podmanil nemeckú Bundesligu a vo veľkom sa špekuluje, že by mohol v zimnom prestupovom období zmeniť dres. JS celú situáciu komentuje.

Jadon Sancho má iba osemnásť rokov, ale v prebiehajúcej sezóne nemeckej Bundesligy patrí medzi najväčšie hviezdy celej súťaže. Vďaka kvalitným výkonom si vyslúžil miesto do anglickej reprezentácie, kde by sa mal predstaviť už v novembrovom asociačnom termíne.

Odchovanec Manchestru City sa stal v uplynulých mesiacoch akýmsi symbolom mladých Angličanov, ktorí odišli z rodnej vlasti, kde v drese veľkoklubov nedostávali priestor. O Sancha je veľký záujem predovšetkým v jeho materskom klube a taktiež u miliardárov z parížskeho PSG.

„Nerozmýšľam nad zmenou, BVB dlhujem naozaj veľa. V mojej mysli mám len tento klub. Som tu šťastný a nepodpísal som s klubom dlhodobý kontrakt len tak pre nič za nič,“ cituje Sancha anglická televízia Sky Sports.

„Na ihrisku dávame všetko a naši fanúšikovia sú šťastní. Máme dostatok sebavedomia,“ okomentoval Jadon Sancho fakt, že BVB je po rokoch opäť v reálnom boji o majstrovský titul v nemeckej Bundeslige.