Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (11.11.): Pogba, Rabiot, Rugani či Pato

nedeľa, 11. november 2018 12:36 | Autor: Jakub Vaverka

Pato fit na Barcelonu
Pato fit na Barcelonu | zdroj: Erik Cesc pre Sport7.sk

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bitka o Ruganiho

Taliansky obranca Daniele Rugani sa bude údajne v zimnom prestupovom období bude sťahovať do anglickej Premier League. Veľký záujem o tohto beka z Juventusu Turín majú londýnske celky Chelsea a Arsenal, informuje Sunday Express.

Patov návrat?

Alexandre Pato by sa mohol vrátiť do talianskeho klubu AC Miláno, informuje portál Calciomercato. Klub Serie A hľadá posily do ofenzívnej formácie, pričom Brazílčan by rád opustil čínsky celok Tianjin Quanjian, kde pôsobí.

Rabiot nespokojný v PSG

Francúzsky stredopoliar Adrien Rabiot je veľmi nespokojný v parížskom PSG a taktiež sa mu nepáči, ako sa k nemu správajú kluboví šéfovia. To všetko nasvedčuje tomu, že počas budúceho roka opustí klub, tvrdí L'Equipe.

Partey problémom pre ATM

Španielsky denník Marca prišiel s informáciou, podľa ktorej začína vedenie Atlética Madrid vnímať Thomasa Parteya ako problém. Dôvodom je fakt, že Rojiblancos nie sú schopní vyhovieť platovým požiadavkám tohto stredopoliara.

Juventus loví Pogbu

Plátok Express píše, že Juventus Turín urobí všetko preto, aby získal svojho bývalého futbalistu Paula Pogbu. Stará Dáma údajne plánuje ponúknuť Manchestru United troch futbalistov za tohto úradujúceho majstra sveta.