Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (13.11.): Eden Hazard je šťastný

utorok, 13. november 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Súboj o belgický talent

Chelsea a Manchester United bojujú o talentovaného šestnásťročného Heritiera Deyongea, informuje francúzsky plátok L'Equipe. Deyonge sa ukazuje vo veľmi dobrom svetle v mládežníckych tímoch parížskeho PSG.

Dani Alves do Anglicka?

Brazílsky veterán Dani Alves má údajne v úmysle odísť na sklonku kariéry do anglickej Premier League, informácie priniesol denník The Telegraph. 35-ročný bek hovoril o tom, že je nemysliteľné, aby ukončil aktívnu činnosť bez toho, že by si zahral na ostrovoch.

Šťastný Hazard

Eden Hazard utíšil prestupové špekulácie okolo svojej osoby, keď novinárom povedal, že svoje pôsobenie v Chelsea si vždy užíval a momentálne je na Stamford Bridge šťastný. Tento Belgičan je stále spájaný s Realom Madrid.

Aspas do SSC Neapol?

Taliansky celok SSC Neapol pripravuje kontrakt pre španielskeho zakončovateľa Iaga Aspasa. Partenopei by sa radi posilnili v zimnom prestupovom období, pričom Aspasa zo Celty Vigo sledujú už pomerne dlhý čas. Správu priniesol Don Balon.

Pellegrini v centre diania

Talentovaný 22 – ročný stredopoliar Lorenzo Pellegrini, ktorý podáva kvalitné výkony v drese talianskeho AS Rím, je dlhodobo pod drobnohľadom Manchestru United a Arsenalu Londýn. Informuje portál Calciomercato.

Vidalov návrat?

Viaceré médiá špekulujú, že čilský reprezentant Arturo Vidal by mohol opustiť Barcelonu, kde nedostáva dostatok príležitostí a zamieriť do Juventusu Turín. V Turíne Vidal pôsobil predtým, ako obliekol dres Bayernu Mníchov.