Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (15.11.): De Gea váha, Škriniar diskutuje

štvrtok, 15. november 2018 09:46 | Autor: Jakub Vaverka

David de Gea
David de Gea | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Miazga chce hrať v Anglicku

23-ročný obranca Matt Miazga, ktorý je stále kmeňovým hráčom Chelsea, verí, že jeho budúcnosť je v anglickej Premier League. „Premier League je najlepšia liga na svete. Mojím cieľom je vrátiť sa do tejto súťaže. Verím, že sa mi to podarí, ale uvidíme, čo prinesie budúcnosť.“

Spurs idú po Barellovi

Tottenham Hotspur začal pracovať na príchode zimných posíl, pričom prvou novou akvizíciou by mohol byť Talian Nicolo Barella, ktorý predvádza kvalitné výkony v drese Cagliari. Spurs si na jeho služby musia pripraviť 40 miliónov eur, píše The Sun

Škriniar diskutuje s Interom

Agent slovenského obrancu Milana Škriniara Karol Csontó potvrdil, že jeho klient momentálne diskutuje s vedením talianskeho Interu Miláno o predĺžení aktuálneho kontraktu, ktorý vyprší v roku 2022.

85M za Dembélého

Finalista Ligy majstrov Liverpool chce využiť, že Francúz Ousmane Dembélé nedostáva šance v drese FC Barcelona a rád by ho v zimnom prestupovom období získal. The Reds sú vraj ochotní Kataláncom ponúknuť 85 miliónov libier, informuje The Sun.

De Gea stále nepredĺžil

Španielsky brankár David De Gea sa stále nedohodol s vedením Manchestru United na predĺžení svojho končiaceho sa kontraktu. Vedenie Red Devils sa začína obávať, že DDG sa chystá na odchod z klubu, tvrdí The Telegraph.

Záujem o Manciniho

Nemecký celok Borussia Dortmund a anglický klub Arsenal sa začali zaujímať o talentovaného talianskeho stredného obrancu Gianlucu Manciniho. Mancini podáva kvalitné výkony v drese Atalanty Bergamo. Túto správu priniesol portál TransferMarketWeb.

PSG nechce Alexisa

Renomovaný britský plátok Independent prišiel s informáciou, podľa ktorej je nepravdivé tvrdenie, že francúzsky majster Paríž Saint – Germain bude v januárovom prestupovom okne bojovať o útočníka Manchestru United Alexisa Sancheza.