Main Content

TOP TRANSFER NEWS (23.11.): Mbappé je plánom B pre Real Madrid

piatok, 23. november 2018 10:04 | Autor: Jakub Vaverka

Kylian Mbappé
Kylian Mbappé | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Kanté do 2023

Londýnska Chelsea dnes potvrdila, že francúzsky reprezentant N´Golo Kanté podpísal s klubom nový kontrakt, ktorého trvanie je až do roku 2023. Kanté by mal zarábať 290 000 libier týždenne, čo z neho robí jedného z najlepšie platených hráčov v lige.

Neymar sa nevráti

Legendárny Xavi prehovoril o možnom návrate brazílskeho útočníka Neymara do FC Barcelona. Niekdajší kapitán Blaugranas si myslí, že N10 sa stopercentne do metropoly Katalánska nevráti. Jeho slová priniesla Cadena Ser.

Manolas do United?

Talianske noviny Corriere dello Sport píšu, že Manchester United bude v zimnom prestupovom období bojovať o gréckeho reprezentanta Kostasa Manolasa, ktorý podáva dlhodobo kvalitné výkony v drese AS Rím.

Mbappé plán B

Don Balón špekuluje, že ak sa Realu Madrid nepodarí vykúpiť Neymara z Parížu Saint – Germain, šéfovia madridského giganta sa sústredia na Neymarovho kolegu z útoku PSG – mladíka Kyliana Mbappého.

Modrič nedostane zmluvu

Španielsky denník Mundo Deportivo prišiel s informáciou, podľa ktorej je momentálne prinajmenšom nepravdepodobné, že Real Madrid ponúkne chorvátskemu stredopoliarovi Lukovi Modričovi nový kontrakt.

Origi do Turecka?

Liverpool Echo hlása, že trápiaci sa belgický útočník Divock Origi by mohol v zimnom transferovom okne opustiť Liverpool FC a zamieriť do Turecka, kde sa o jeho služby dlhodobo zaujíma gigant Galatasaray Istanbul.