Main Content

TOP TRANSFER NEWS (26.11.): Neymarov návrat do FC Barcelona?

pondelok, 26. november 2018 09:36 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar a Nenad Krstičič v súboji o loptu
Neymar a Nenad Krstičič v súboji o loptu | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Dembélé chce odísť, príde Neymar?

Portál Goal.com informuje, že francúzsky útočník Ousmane Dembélé vraj chce opustiť Barcelonu, pretože sa bojí, že nebude pravidelne hrávať. To podporuje diskusiu o tom, že by do Katalánska mohol prísť Neymar, ktorý je nešťastný v PSG.

Miláno chce troch hráčov Chelsea

Taliansky celok AC Miláno rokuje s Chelsea o dostupnosti Cesca Fabregasa, Garyho Cahilla a Andreasa Christensena. Informácie priniesol zdroj menom Sport Mediaset, ktorý tvrdí, že spomínanej trojici sa nepáči, že pravidelne nehráva.

Ibrahimovič sa možno vráti

Gennaro Gattuso nevylúčil, že by sa švédsky útočník Zlatan Ibrahimovič mohol vrátiť do AC Miláno, s ktorým je po konci sezóny v Los Angeles Galaxy neustále spájaný. Ibra by rád v zimných mesiacoch pravidelne hral.

Quintero do Valencie?

Španielsky denník Don Balon prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vedenie španielskej Valencie zaujíma o stredopoliara Juana Quintera, ktorý oblieka dres argentínskeho River Plate. Quintero dal o sebe vedieť na MS 2018 v drese Kolumbie.

Son a Bayern?

Calcio Mercato hlása, že kórejský reprezentant Son Heung – Min by mohol v januárovom prestupovom okne opustiť Tottenham Hotspur a zamieriť do nemeckej Bundesligy, kde sa o jeho služby zaujíma Bayern Mníchov.

United bojujú o Ricea

Metro na svojich stránkach informuje, že 19 – ročný obranca Declan Rice, ktorý sa stále nedohodol s londýnskym West Hamom United na predĺžení kontraktu, by mohol zamieriť do konkurenčného Manchestru United.