Main Content

TOP TRANSFER NEWS (27.11.): Wenger trénerom Bayernu?

utorok, 27. november 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Arséne Wenger
Arséne Wenger | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Gabriel Barbosa do Evertonu?

Brazílsky útočník Gabriel Barbosa, ktorému sa v minulosti nepodarilo presadiť sa v talianskom Interi Miláno, by sa mohol sťahovať do liverpoolskeho Evertonu. „Gabigol“ v tomto ročníku podáva kvalitné výkony v drese brazílskeho Santosu. Informácie priniesol Tutto Mercato Web.

Záujem o Asensia

Anglické kluby Liverpool FC a Chelsea FC chcú využiť, že španielsky útočník Marco Asensio, ktorý je nespokojný so svojou pozíciou v španielskom Reale Madrid, zvažuje, že v zimnom prestupovom okne prestúpi niekam inam.

Arnautovič neodíde

Londýnsky West Ham United je pripravený na to, že anglické veľkokluby budú mať v zimnom prestupovom období záujem o Marka Arnautoviča, ale Kladivári sú pripravení rakúskeho reprezentanta nepredať. Informácie priniesol London Evening Standard.

Ivanovič do Barcelony?

Srbský veterán Branislav Ivanovič je spájaný s prestupom do FC Barcelona. Obranca Zenitu Petrohrad transfer do Španielska nevylúčil. Povedal, že v Rusku je veľmi spokojný, ale vo futbale nikdy neviete, čo sa môže udiať.

Pereira môže odísť

Chelsea a Arsenal monitorujú situáciu okolo stredopoliara konkurenčného Manchestru United Andreasa Pereiru, ktorý je nespokojný, že nedostáva pod vedením Josého Mourinha prakticky žiadne šance. Tento Brazílčan má 22 rokov a chce hrať, píše the Sun.

Wenger trénerom Bayernu Mníchov?

Nemecký plátok Bild informuje, že situácia v Bayerne Mníchov je natoľko kritická, že bavorský gigant môže prepustiť chorvátskeho trénera Nika Kovača do konca kalendárneho roka. Na jeho miesto by mohol prísť šokujúco francúzsky kormidelník Arsene Wenger.