Main Content

TOP TRANSFER NEWS (29.11.): Isco do FC Barcelona?

štvrtok, 29. november 2018 10:53 | Autor: Jakub Vaverka

Isco
Isco | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Isco do FC Barcelona?

Legenda FC Barcelona Sergi Barjuan si myslí, že ak sa Real Madrid rozhodne zbaviť stredopoliara Isca, tento španielsky reprezentant by mohol sťahovať do konkurenčnej Barcelony. Nie je totiž tajomstvom, že Isco bol v mladosti fanúšikom FCB a dokonca sa jeho pes volá Messi.

Solanke na hosťovanie?

Anglická televízia Sky Sports informuje, že 21 – ročný útočník Dominic Solanke by mohol v januárovom prestupovom období odísť na hosťovanie do konca sezóny. O kanoniera Liverpoolu FC prejavil interes konkurenčný Huddersfield Town.

Real Madrid sa približuje Diazovi

Podľa bulvárneho plátku The Sun sa vedenie Realu Madrid približuje k získaniu talentovaného mladíka Brahima Diaza, ktorý dal o sebe vo veľmi dobrom svetle vedieť v drese anglického Manchestru City.

Náhrady za De Geu

Zdroj menom iNews hlása, že ak Manchester United príde o španielskeho brankára Davida De Geu, predstavitelia Red Devils zabojujú o Angličana Jordana Pickforda z liverpoolskeho Evertonu a Slovinca Jana Oblaka z Atlética Madrid.

Fabregas za 10M

Cesc Fabregas sa približuje prestupu do AC Miláno, tvrdí The Sun. Nevyužívaný španielsky stredopoliar uvažuje o konci v londýnskej Chelsea, pričom Modrí by mohli za jeho služby zinkasovať desať miliónov libier.

Alexis chce odísť

Denník Mirror potvrdzuje, že Alexis Sanchez je rozhodnutý skončiť v Manchestri United a nemá v úmysle pokračovať v drese Red Devils. Hlavným problémom jeho pokračovania na Old Trafford je tréner José Mourinho.

Doucoure do Evertonu?

Mirror píše, že liverpoolsky tréner Marco Silva by rád v zimnom prestupovom období získal do Evertonu Doucourého, s ktorým pracoval v minulosti vo Watforde. Silva sa netají tým, že Karamelky chce v transferovom okne posilniť.