Main Content

TOP TRANSFER NEWS (1.12.): Varane do United? Balotelli do USA?

sobota, 1. december 2018 09:49 | Autor: Jakub Vaverka

Mario Balotelli
Mario Balotelli | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Varane do Manchestru United?

Britský plátok Evening Standard informuje, že Manchester United bude v roku 2019 bojovať o francúzskeho obrancu Raphaela Varaneho. Začalo sa hovoriť o tom, že by mohol Varane opustiť Real Madrid, ktorý s jeho výkonmi nie je taký spokojný, ako tomu bolo v uplynulých sezónach.

Amiri zaujal, prestúpi?

Nadiem Amiri v tejto sezóne zaujal svojimi výkonmi v drese nemeckého klubu TSG Hoffenheim, pričom sa začalo špekulovať o tom, že by mohol prestúpiť do anglickej Premier League. Záujem prejavili Tottenham Hotspur a Arsenal FC, píše Sport Bild.

Bitka o Chiesu

Federico Chiesa, ktorý v drese AFC Fiorentina potvrdil, že má veľké kvality, by už čoskoro mohol zmeniť dres. Turínsky denník Tuttosport hlása, že o tohto talianskeho reprezentanta sa pobijú Juventus Turín a Inter Miláno.

Možné odchod z United

 Manchester Evening News hlása, že ak sa chce Manchester United v zimnom prestupovom období posilniť, musí najprv nejakých svojich hráčov predať. Konkrétne sa hovorí o odchodoch Alexisa Sancheza, Phila Jonesa, Erica Baillyho či Marcosa Roja.

Balotelli do USA?

Útočník francúzskeho Nice Mario Balotelli bol v posledných dňoch spájaný s možným prestupom do amerického klubu Philadelphia Union. Športový riaditeľ tohto celku Ernst Tanner ale tieto špekulácie jednoznačne poprel.

Barca ide po De Ligtovi

Problémy FC Barcelona v defenzívnej formácii pretrvávajú, preto sa Katalánci pokúsia získať posilu do obrany už v zimnom prestupovom období, píše Don Balon. Vytúženou posilou Kataláncov by mal byť obranca Ajaxu Amsterdam Matthijs De Ligt.

Cahill môže odísť

Taliansky portál Calciomercato hlása, že anglický obranca Gary Cahill môže opustiť londýnsku Chelsea. Tréner The Blues Maurizio Sarri mal kapitánovi CFC odkázať, že si môže hľadať nový klub, pretože nedostane veľa priestoru na ihrisku.