Main Content

TOP TRANSFER NEWS (2.12.): Paul Pogba chce opustiť Manchester United

nedeľa, 2. december 2018 11:50 | Autor: Jakub Vaverka

Jose Mourinho, Paul Pogba
Jose Mourinho, Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mesut Ozil do Interu Miláno?

Bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej je taliansky klub Inter Miláno v hre o nemeckého stredopoliara Mesuta Ozila. Ozil by sa údajne z odchodu z londýnskeho Arsenalu nebránil.

Pogba je na odchode

Vzťah trénera Manchestru United Josého Mourinha a stredopoliara Paula Pogbu je naďalej zlý a plátok  Daily Record hovorí o tom, že majster sveta s Francúzskom v zimnom prestupovom období odíde niekam inam.

Christensen pôjde na hosťovanie

Bulvárny plátok Express hovorí, že dánsky stredný obranca Andreas Christensen odíde v januárovom prestupovom období na hosťovanie do nemeckej Borussie Monchengladbach, pretože nie je spokojný s tým, že v Chelsea prakticky nenastupuje.

Bayern loví v Liverpoole

Anglický plátok Mirror píše, že 17 – ročný mladík Bobby Duncan z Liverpoolu sa ocitol v hľadáčiku nemeckého majstra Bayernu Mníchov. The Reds Duncana získali iba počas tohto leta, keď ho zlanárili z Manchestru City.

Real Madrid loví v River Plate

Španielsk plátok Don Balon informuje, že Real Madrid by rád získal dvoch hráčov z argentínskeho River Plate. Biely Balet sa konkrétne zaujíma o Exequiela Palaciosa a ospevovaného záložníka Juana Quintera.

Militao do Chelsea?  

Chelsea sa pokúsi v zime získať nového obrancu, píše denník Daily Mail. Konkrétne sa hovorí o príchode brazílskeho beka Militaa, ktorý sa v tejto sezóne vo veľmi dobrom svetle ukázal v drese portugalského FC Porto.