Main Content

TOP TRANSFER NEWS (3.12.): Arsene Wenger trénerom Bayernu Mníchov?

pondelok, 3. december 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Arséne Wenger
Arséne Wenger | zdroj: YouTube

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Fred je nespokojný

Brazílsky krídelník Fred je nespokojný, že pod vedením trénera Josého Mourinha v Manchestri United sa dostáva na ihrisko len sporadicky a nepatrí medzi pravidelných členov základnej zostavy Red Devils. Vysedávanie na lavičke Freda nateraz stálo miesto v národnom tíme.

Ramsey do Realu?

Anglický denník Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej by sa mohol waleský reprezentant Aaron Ramsey sťahovať z Arsenalu už v zimnom prestupovom období. Záujem o jeho služby prejavil úradujúci víťaz Ligy majstrov Real Madrid.

De Gea v 2020

Španielsky brankár David De Gea údajne neopustí Manchester United po konci prebiehajúceho ročníka, ale s klubom zo štadióna Old Trafford sa vraj definitívne rozlúči, keď skončí sezóna 2019/2020.

Koulibaly United neposilní

Správy o tom, že by sa mal senegalský obranca Kalidou Koulibaly v zimnom prestupovom období sťahovať z talianskeho SSC Neapol do anglického Manchestru United, sa nezakladajú na pravdu a jedná sa o špekulácie. Potvrdil to kouč Red Devils José Mourinho.

Wenger favoritom pre Bayern

Francúzsky tréner Arsene Wenger, ktorý je po konci v londýnskom Arsenale stále bez práce, je údajne najväčším adeptom na post kormidelníka nemeckého majstra Bayernu Mníchov. Stolička pod Chorvátom Nikom Kovačom sa trasie stále viac.

Navas má výhrady

Brankár Realu Madrid Keylor Navas si myslí, že nie je spravodlivé, že s Bielym Baletom trikrát vyhral Ligu majstrov a i napriek tomu je brankárskou dvojkou za kritizovaným Belgičanom Thibautom Courtoisom.