Main Content

TOP TRANSFER NEWS (4.12.): Modrič do konca kariéry v Reale?

utorok, 4. december 2018 11:41 | Autor: Jakub Vaverka

Luka Modrič
Luka Modrič | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Modrič nikam neodíde

Luka Modrič, čerstvý držiteľ Zlatej lopty, prehovoril o tom, že sa nechystá opustiť Real Madrid a rád by ukončil v španielskej metropole svoju kariéru. Tento chorvátsky reprezentant je údajne na štadióne Santiaga Bernabeua spokojný.

Stiahne Chelsea Abrahama?

Londýnska Chelsea uvažuje nad tým, že v januárovom prestupovom období stiahne z hosťovania talentovaného útočníka Tammyho Abrahama, ktorý podáva perfektné výkony v drese druholigovej Aston Villy. Ak by sa tak stalo, Stamford Bridge by musel podľa všetkého opustiť jeden z dvojice Olivier Giroud – Alvaro Morata.

Fabinho teraz neodíde

V poslednom období sa špekulovalo o tom, že by mohol brazílsky stredopoliar Fabinho opustiť liverpoolske FC, kde sa od letného prestupu z francúzskeho AS Monako nedokázal presadiť podľa svojich predstáv. Tréner Jurgen Klopp aj spoluhráči ale vraj stoja za Fabinhom a jeho odchod inam si neželajú.

Záujem o Pulišiča rastie

Je veľmi reálne, že v januárovom prestupovom termíne bude americký reprezentant Christian Pulišič z nemeckej Borussie Dortmund patriť medzi najžiadanejšie mená na prestupovom trhu. Pulišiča pozorne sledujú Chelsea, Liverpool či Bayern Mníchov. BVB ho ale predávať v dohľadnej dobe neplánuje.

Dembélé sa báť nemusí

Ousmane Dembélé po problémoch s trénerom Ernestom Valverdem začal tvrdo pracovať, zlepšil výkony a taktiež aj správanie mimo ihrisko. Ak „Dembouz“ udrží tento trend, nemusí sa strachovať, že by sa ho Katalánci pokúšali v zimnom prestupovom období predať. Záujem o jeho služby nedávno prejavil Liverpool.

Vykúpenie pre Clynea?

Člen širšieho kádra anglickej reprezentácie Nathaniel Clyne sa nedokáže dostať do zostavy Liverpoolu, čo podporuje špekulácie o tom, že by mohol čoskoro zmeniť dres. Pomocnú ruku mu je ochotný podať kouč londýnskeho Fulhamu Claudio Ranieri, ktorý chce dostať Chalupárov zo zóny zostupu.

Guardiola sa nebude čudovať

Je reálne, že talentovaný Brahim Diaz pôjde po stopách Jadona Sancha, ktorý odišiel z Manchestru City a stal sa hviezdou v drese nemeckej Borussie Dortmund. Diaza dlhodobo sleduje Real Madrid, pričom kouč Sky Blues Pep Guardiola prehovoril, že by ho neprekvapilo, keby Diaz klub naozaj opustil, prakticky sa mu nebude čudovať.