Main Content

LA LIGA NEWS (5.12.): Bale si myslí, že dal najkrajší gól

streda, 5. december 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

REAL MADRID: Luka Modrič s humorom uviedol, že je rád, že Zlatú loptu môže vyhrať aj niekto takpovediac normálny, čo nemá nadprirodzené schopnosti ako Messi a Ronaldo. (Marca)

REAL MADRID: Stredopoliar Luka Modrič prehovoril otvorene o tom, že by rád ukončil svoju kariéru v Reale Madrid. V zime sa sťahovať inam rozhodne nebude. (Marca)

REAL MADRID: Prezident Realu Madrid Florentino Perez prehlásil, že je veľkým fanúšikom ankety Zlatá lopta. (Marca)

REAL MADRID: Gareth Bale si myslí, že najkrajším gólom roku 2018 boli jeho nožničky vo finále Ligy majstrov proti Liverpoolu. (Marca)

REAL MADRID: Španielske médiá hlásajú, že tréner Santiago Solari získal v Reale Madrid to najdôležitejšie – rešpekt hráčov a verejnosti. (Marca)

BARCELONA: Útočník Luis Suarez si myslí, že v súčasnom futbale je náročné nájsť strelca, ktorý v sebe nemá prvky sebca. (Marca)

BARCELONA: Stredopoliar Parížu Saint – Germain Adrien Rabiot by rád prestúpil do FC Barcelona. (Marca)

BILBAO: Eduardo Berizzo už nie je trénerom Athleticu Bilbao. (Marca)

ATLÉTICO: Útočník Atlética Madrid Diego Costa môže pre zdravotné problémy chýbať svojmu mužstvu až tri mesiace. (Marca)

ATLÉTICO: Antoine Griezmann si rypol do ankety Zlatá lopta, keď povedal, že možno Liga majstrov je dôležitejšia ako majstrovstvá sveta. (Marca)