Main Content

Suarez na odchode z Barcelony, záujem má Chelsea

štvrtok, 6. december 2018 07:58 | Autor: Jakub Vaverka

FC Barcelona logo, prečiarknuté
FC Barcelona logo, prečiarknuté | zdroj: Koláž Šport7.sk

Chelsea má z posledných dvoch ligových zápasov za sebou dve prehry. Modrí strácajú paru a vo veľkom sa začalo špekulovať, že by mohli v zimnom transferovom okne mohli zaloviť v barcelonských vodách.

Španielsky stredopoliar Denis Suarez nie je spokojný so svojou pozíciou v drese FC Barcelona a momentálne to vyzerá, že jediným reálnym scenárom je preňho odchod niekam inam. Najväčším záujemcom o Suarezovi služby bolo AC Miláno, ale situácia sa zmenila.

„Chelsea vedie prestupovú bitku o záložníka FC Barcelona Denisa Suareza. K prestupu by mohlo dôjsť už v januárovom prestupovom období,“ píše sa v reporte anglického plátku ​The Daily Express. Približná prestupová čiastka tohto Španiela sa pohybuje na 45 miliónoch libier.

24 – ročný záložník pôsobí na Camp Nou už druhý raz, ale nedarí sa mu dostať sa do základnej zostavy. S anglickým futbalom má skúsenosti, v mládežníckom veku obliekal dres Manchestru City. Vedenie FC Barcelona bude rado, keď sa celá situácia vyrieši v januári.

„Suarez je produktom futbalovej akadémie Celty Vigo, v Manchestri City si zahral dvakrát v ligovom pohári, pričom do Barcelony prvý raz prišiel v roku 2013. Nasledovalo hosťovanie vo Villarreale,“ dokladá informácie spomínaný britský plátok.