Main Content

Martina Dúbravku chcú viaceré veľkokluby. V hre nie je len Juventus

sobota, 8. december 2018 11:13 | Autor: Martin Gregor

Martin Dúbravka
Martin Dúbravka | zdroj: TASR

Slovenský reprezentačný brankár Martin Dúbravka zažíva najvydarenejšie obdobie svojej kariéry. Po minulo-sezónnom úspešnom vstupe do Premier League sa dnes už dá povedať, že patrí medzi širšiu brankársku špičku v celej súťaži.

Že Dúbravka nie je len hrdinom Newcastlu United, ktorý drží nad zostupovými vodami, ale aj atraktívnym artiklom pre popredné veľkokluby, priznal v rozhovore pre portál Sport.sk jeho agent Pavel Zíka zo spoločnosti Global Sports.

Zíka tak reagoval na fámy, s ktorými ako prvý prišiel web CalcioMercato.com. Martin Dúbravka sa vraj ocitol v hľadáčiku Juventusu Turín a záujem je pomerne intenzívny.

„Martin je veľmi kvalitný brankár, ktorý prichádza do najlepšieho brankárskeho obdobia a podáva skvelé výkony. Jeho kvality boli už viackrát potvrdené aj odborníkmi v Anglicku, hoci chytá za, povedzme, priemernejší klub,” uviedol Zika pre Sport.sk a dodal: ,,My vieme, že ho sledujú kluby z anglickej Top 5 a to sú reálne skutočnosti. Že sa ale objaví na CalcioMercato správa, že má o neho záujem Juventus, to by som komentovať bližšie nechcel.”

Dúbravkov zástupca okrem toho naznačil, že záujem o služby odchovanca MŠK Žilina nie je len v Premier League a Taliansku. Zaujímajú sa oňho aj niektoré celky zo Španielska.

,,Spoločný cieľ je leto 2019, kedy sa chceme posunúť o level vyššie,” skonštatoval na margo prestupových špekulácii.

Dnes pre vás ešte pripravíme článok o konkrétnych kluboch, ktoré by sa mohli o Dúbravku zaujímať. Sledujte Šport7.sk.