Main Content

TOP TRANSFER NEWS (21.12.): Hazard do Realu, Isco do Chelsea?

piatok, 21. december 2018 10:04 | Autor: Jakub Vaverka

Isco a Gareth Bale
Isco a Gareth Bale | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Greguš do Ameriky

Albert Rusnák už nebude jediným slovenským zástupcom v americkej Major League Soccer. Reprezentačný stredopoliar Ján Greguš totiž opúšťa dánsky celok FC Kodaň a odchádza za oceán, kde sa dohodol na kontrakte s klubom MLS Minnesota United.  

Murillo v Barcelone

Vedenie FC Barcelona vyriešilo problémy so zranenými stopérmi. Na Camp Nou prišiel kolumbijský stredný obranca Jeison Murillo z konkurenčnej Valencie, ktorý bude v Katalánsku na hosťovaní do konca sezóny. Barca si po konci ročníka môže uplatniť opciu na jeho trvalý nákup, následne by Los Che zarobili 25 miliónov eur. Paradoxom je, že Murillo pravidelne vo Valencii nehrával.

Solskjaer je vďačný

Nórsky tréner Ole Gunnar Solskjaer je vďačný za možnosť trénovať Manchester United. Povedal to v jednom z množstva rozhovorov, ktoré absolvoval po nahradení portugalského manažéra Josého Mourinha. Povráva sa, že OGS by mohol na zimné prestupy dostať od klubového vedenia rozpočet vo výške päťdesiat miliónov libier.

Výmena Isco – Hazard?

El Gol Digital tvrdí, že Real Madrid je natoľko zapálený získaniu belgického reprezentanta Edena Hazarda z Chelsea, že má v úmysle obetovať španielskeho stredopoliara Isca. Isco je dlhodobým prestupovým cieľom Londýnčanov, a teda obe strany by mohli byť z tejto výmeny profitujúce.

Mourinho sa nevráti

Španielske médiá hlásajú, že portugalský tréner José Mourinho nie je momentálne pre Real Madrid možnosťou. Objavili sa správy, že by sa The Special One mohol vrátiť do španielskej metropoly, ale aktuálne to vyzerá, že išlo iba o výmysly médií.

Ozil na hosťovanie?

Vedenie Arsenalu nie je spokojné s výkonmi nemeckého stredopoliara Mesuta Ozila, pričom renomovaný denník The Times informuje,  že Ozil by mohol odísť v januárovom transferovom okne na hosťovanie do konca sezóny.