Main Content

TOP TRANSFER NEWS (23.12.): Lewandowski v januári do Chelsea?

nedeľa, 23. december 2018 13:36 | Autor: Jakub Vaverka

Robert Lewandowski
Robert Lewandowski | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

O Mourinha je záujem

Denník The Times píše, že aj keď posledný angažmán Josého Mourinha v Manchestri United skončil vyhodením z funkcie, o jeho služby je vo futbalovom svete stále záujem. O The Special One sa majú zaujímať Real Madrid a PSG.

Wenger trénerom AC?

Talianske noviny La Gazzetta dello Sport píšu, že francúzsky kormidelník Arsene Wenger čaká na to, kým vedenie talianskeho AC Miláno prepustí kritizovaného kouča Gattusa. K výmene na trénerskom poste na San Sire by mohlo prísť už v januári.

Lewandowski posilou Chelsea?

Express Sport informuje, že odpoveďou na ofenzívne problémy londýnskej Chelsea by mohol byť poľský útočník Robert Lewandowski, ktorý sa netají tým, že by sa odchodu z nemeckého Bayernu Mníchov nebránil.

Simeone nebráni Hernandezovi

Španielsky denník Marca prišiel so správou, podľa ktorej argentínsky tréner Atlética Madrid Diego Simeone nebude talentovanému 22 – ročnému francúzskemu obrancovi Lucasovi Hernandezovi brániť v prípadnom odchode inam.

Witsel do Manchestru United?

Zdroj menom Bristol Live informuje, že belgický reprezentant Axel Witsel, ktorý podáva výborné výkony v drese nemeckej Borussie Dortmund, by mohol v zimnom prestupovom období posilniť Manchester United.

Puyol trénerom?

Legendárny obranca FC Barcelona a člen Dream teamu Pepa Guardiolu, Carles Puyol, by sa údajne mohol stať trénerom klubu Atlanta United v americkej Major League Soccer. Informácie priniesol plátok MLSsoccer.com

Insigne do Liverpoolu?

Denník Mirror píše, že pravdepodobnosť prestupu talianskeho reprezentanta Lorenza Insigneho z SSC Neapol do Liverpoolu stúpa. Spoluhráč Mareka Hamšíka by mohol prísť na Anfield Road už v zimnom prestupovom období.