Main Content

TOP TRANSFER NEWS (25.12.): United v zime bez posíl?

utorok, 25. december 2018 14:10 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester United
Manchester United | zdroj: Pixabay.com

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ofenzívne možnosti Chelsea

Londýnska Chelsea má údajne hneď niekoľko možností, ako vylepšiť v januári svoj útok. Hovorí sa o návrate Tammyho Abrahama z hosťovania v Aston Ville, v hre majú byť aj Higuaín (AC Miláno), Icardi (Inter Miláno) či Lewandowski (Bayern Mníchov).

Nespokojný Mazáň

Slovenský obranca Róbert Mazáň je údajne sklamaný z toho, že v španielskej Celte Vigo sa dostáva na ihrisko iba zriedka, preto sa začalo špekulovať o tom, že by mohol v januárovom prestupovom okne zamieriť minimálne na hosťovanie.

Stopér najskôr v lete

Po tom, čo Barcelona získala stopéra Jeisona Murilla na hosťovanie z Valencie, sa objavili správy, že ak má prísť stredný obranca na Camp Nou na trvalý prestup, najskôr sa to stane v letnom prestupovom období.

Nevedno ako s posilami

Stále nie je isté, či vedenie Manchestru United umožní nórskemu trénerovi Ole Gunnarovi Solskjaerovi v zimnom transferovom okne kupovať nových futbalistov. Dôvodom je fakt, že OGS je iba dočasný manažér Diablov.

Real bude nakupovať

Real Madrid je pripravený v zimnom prestupovom období priviesť do klubu nové mená, ale v tomto momente je vraj nejasné, na aké posty a koho konkrétne. Biely Balet oproti minulým rokom zmenil prestupovú politiku a je menej čitateľný ako v minulosti.

Nedostatok defenzívnych záložníkov

Tréner londýnskej Chelsea Maurizio Sarri prehlásil, že momentálne má v kádri na svoj vkus až príliš veľa futbalistov, avšak tlačí ho topánka na poste defenzívneho stredopoliara, kde má momentálne k dispozícii len francúzskeho reprezentanta N´Gola Kantého.