Main Content

TOP TRANSFER NEWS (26.12.): Nabil Fekir do Realu Madrid?

streda, 26. december 2018 13:20 | Autor: Jakub Vaverka

Nabil Fekir
Nabil Fekir | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hazard chce prestúpiť

Špekulácie o tom, že Eden Hazard prestúpi v budúcom roku do Realu Madrid neutíchajú. Môže za to aj samotný belgický reprezentant, ktorý nenecháva fanúšikov Chelsea chladnými, keď nepretržite hovorí o tom, že k Bielemu Baletu prechováva náklonnosť.

Fekir ponúknutý Realu

Vedenie francúzskeho Olympiqueu Lyon údajne ponúklo svoju najväčšiu ofenzívnu hviezdu Nabila Fekira španielskemu gigantovi Realu Madrid. Biely Balet chce v novom roku priviesť do svojho kádra nové meno, pričom Fekir patrí medzi najžiadanejších hráčov na prestupovom trhu.

Arsenal chce Banegu

Argentínsky stredopoliar Ever Banega podáva v drese španielskeho klubu FC Sevilla výborné výkony, čo neuniklo predstaviteľom londýnskeho Arsenalu. Banega by sa údajne do Londýna mohol sťahovať už v zimnom prestupovom okne.

United chcú obrancu

Vedenie Manchestru United je nespokojné so stavom svojej defenzívnej formácie, preto sa stále viac hovorí o tom, že v zimnom prestupovom období príde na Old Trafford nové obranné meno. Je ale reálne, že pôjde iba o hosťovanie.

Zaha do Číny?

Anglický krídelník Wilfried Zaha by mohol v januári odísť do čínskej najvyššej súťaže, špekulujú zahraničné portály. Najväčšia hviezda londýnskeho Crystal Palace má mať na stole hneď niekoľko zaujímavých ponúk.

Dembélé do Ligue1?

Moussa Dembélé, ktorý je dlhodobo spájaný s odchodom z londýnskeho Tottenhamu Hotspur, by sa vraj mohol sťahovať do francúzskej Ligue 1. O tohto belgického reprezentanta má mať veľký záujem AS Monako.