Main Content

TOP TRANSFER NEWS (27.12.): Arthur chce Neymara do Barcelony

štvrtok, 27. december 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Arthur chce Neymara

Brazílsky stredopoliar Arthur, ktorý podáva výborné výkony v drese FC Barcelona, v jednom z rozhovorov prehlásil, že by bol veľmi rád, keby sa jeho krajan Neymar vrátil do katalánskej metropoly. N10 je stále hráčom francúzskeho PSG.

Neymar za 160M

Neymar, ktorý je s 222 miliónmi eur najdrahším futbalistom celej histórie, má údajne vo svojej zmluve klauzulu, ktorá mu umožňuje v roku 2020 opustiť Paríž Saint – Germain za 160 miliónov eur. N10 dlhodobo sleduje napríklad Real Madrid.

Weah na hosťovanie

Talentovaný mladík Timothy Weah, ktorý je v kádri francúzskeho majstra Parížu Saint – Germain dlhodobo prehliadaný, by mohol odísť na polročné hosťovanie. Záujem o jeho služby má hneď niekoľko popredných európskych klubov.

Výmena na trase Miláno – Londýn?

V januárovom prestupovom období by mohlo dôjsť k výmene medzi Chelsea a AC Miláno. Z CFC by sa mal sťahovať Alvaro Morata, pričom opačným smerom by mal putovať Gonzalo Higuaín. El Pipita je ale stále kmeňovým hráčom Juventusu Turín.

Cahill na lane Arsenalu

Londýnsky Arsenal chce vyriešiť svoje problémy v defenzíve príchodom anglického obrancu Garyho Cahilla. Cahill je nespokojný, že v konkurenčnej Chelsea prakticky vôbec nenastupuje i keď je kapitánom mužstva.

Klopp nerozmýšľa nad budúcnosťou

Nemecký tréner Jurgen Klopp nerozmýšľa nad tým, čo nastane, keď mu skončí s Liverpoolom aktuálny kontrakt. Klopp je momentálne na Anfield Road spokojný a nič iné sa mu údajne riešiť nechce.