Main Content

TOP TRANSFER NEWS (28.12.): Bude Gerard Piqué prezident?

piatok, 28. december 2018 10:48 | Autor: Jakub Vaverka

Gerard Pique
Gerard Pique | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Pogba nikam nepôjde

Anglický denník The Telegraph prišiel s informáciou, podľa ktorej Manchester United poprel špekulácie o tom, že by mal francúzsky stredopoliar Paul Pogba zmeniť dres už v zimnom prestupovom období.

Modrič odmietol zmluvu

Plátok AS zverejnil správu o tom, že vedenie Realu Madrid ponúklo Lukovi Modričovi nový kontrakt, ale chorvátsky reprezentant ponuku Bieleho Baletu odmietol. Držiteľ Zlatej lopty je zmluvne viazaný s Los Merengues do roku 2020.

Miranda môže odísť

Futbalový portál Calcio Mercato píše, že brazílsky veterán Miranda, ktorý má už 34 rokov, by mohol v nasledujúcom roku opustiť dres talianskeho klubu Interu Miláno. O Mirandu má záujem niekoľko klubov z Južnej Ameriky.

Výmena Asensio – Salah?

Plátok menom  El Gol Digital šokujúco píše, že Real Madrid je ochotný ponúknuť Liverpoolu nemalý balík peňazí a útočníka Marca Asensia za egyptského bombardéra Mohameda Salaha. Ktovie, či by mal Salah vôbec záujem odísť do Bieleho Baletu, ktorého kapitánom je Sergio Ramos.

Higuaín chce ísť do Chelsea.

Sport Mediaset potvrdzuje, že argentínsky útočník Gonzalo Higuaín pracuje na tom, aby ho AC Miláno, kde hosťuje a Juventus Turín, s ktorým má podpísaný kontrakt, v januárovom prestupovom okne uvoľnili do londýnskej Chelsea.

Piqué chce byť prezident

Denník Mundo Deportivo píše o tom, že skúsený obranca Gerard Piqué chce v roku 2020 ukončiť aktívnu kariéru, pričom následne bude jeho cieľom, aby sa stal prezidentom FC Barcelona. To by sa mu mohlo podariť už v roku 2021.