Main Content

TOP TRANSFER NEWS (29.12.): PSG chystá 80M pre SSC Neapol!

sobota, 29. december 2018 13:38 | Autor: Jakub Vaverka

Futbalisti Paríž St. Germain
Futbalisti Paríž St. Germain | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Barcelona chce Rabiota

Katalánsky denník Sport prišiel s informáciou, podľa ktorej je vedenie FC Barcelona blízko k dohode s Parížom Saint – Germain o kúpe francúzskeho stredopoliara Adriena Rabiota. Rabiot by mohol zmeniť dres už za 10 miliónov eur.

Allan za 80?

Šokujúca informácia prišla z Talianska, kde noviny Corriere dello Sport píšu o tom, že brazílsky stredopoliar Allan by mohol odísť z SSC Neapol do francúzskeho PSG za astronomických osemdesiat miliónov eur.

Kepovi cena nevadí

Brankár Chelsea Kepa v rozhovore prezradil, že 71 miliónov libier, ktoré zaňho Chelsea zaplatila Athleticu Bilbao, je síce vysoká čiastka, ale rozhodne ho to nerozhodilo. „Samozrejme, cena je vysoká, som si toho vedomý. Ale to je normálne, nepotrebujem sa na to špeciálne sústreďovať,“ prináša jeho slová Sky Sports News.

Modrič odmietol ponuku

Marca píše, že Real Madrid v poslednom období vo veľkom pracoval na to, aby predĺžil kontrakt s chorvátskym víťazom Zlatej lopty Lukom Modričom, ale samotný hráč doposiaľ odmietol s Bielym Baletom novú zmluvu podpísať.

Diaz krok od Realu

Denník Marca prišiel s informáciou, podľa ktorej je talentovaný mladík Brahim Diaz z Manchestru City iba krôčik od prestupu do Realu Madrid. Biely Balet tohto nádejného hráča sleduje už niekoľko mesiacov.

Arsenal je bližšie k Banegovi

Ever Banega zo španielskeho klubu FC Sevilla, ktorý podáva dlhodobo kvalitné výkony v La Lige, by mohol odísť v zimnom prestupovom období do anglického Arsenalu. Informáciu priniesol bulvárny plátok The Sun.