Main Content

TOP TRANSFER NEWS (1.1.): Barcelona nebude nakupovať

utorok, 1. január 2019 12:55 | Autor: Jakub Vaverka

FC Barcelona
FC Barcelona | zdroj: koláž Šport7.sk

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Okolo Higuaína ticho

Okolo argentínskeho útočníka Gonzala Higuaína, ktorý je na hosťovaní v talianskom AC Miláno z konkurenčného Juventusu Turín, a ktorý je dlhodobo spájaný s londýnskou Chelsea, je momentálne podozrivo ticho. Modrí vraj pracujú na jeho príchode.

Pulišič čoskoro oficiálny

Príchod amerického reprezentanta Christiana Pulišiča do londýnskej Chelsea by mal byť čoskoro oficiálnou vecou. O prestupe dortmundského hráča, ku ktorému by malo prísť v letnom transferovom okne, vo veľkom píšu nemecké a britské médiá.

Prioritou obranca

Pre anglický celok Manchester United je v zimnom prestupovom období hlavným cieľom zisk nového stredného obrancu. Práve defenzíva je označovaná v tomto ročníku za najväčšiu slabinu Červených Diablov.

Veľké nákupy nebudú

Predstavitelia FC Barcelona nemajú v úmysle v januárovom transferovom okne získavať futbalistov za horibilné sumy. Barca získala na hosťovanie do konca sezóny z Valencie Jeisona Murilla, pričom je reálne, že tento hráč bude jedinou posilou FCB.

Reakciou posily?

V kuloároch sa špekuluje, či nebude reakciou na poslednú chabú formu Manchestru City v Premier League príchod nových futbalistov. Kormidelník Pep Guardiola by sa podľa dostupných správ posilneniu kádra nebránil.

Isco nikam nepôjde

Špekulácie, ktoré spájajú španielskeho stredopoliara Isca s odchodom z Realu Madrid sa podľa dostupných informácií nezakladajú na pravde. Bývalý hráč Malagy bol naposledy spájaný s Manchestrom United.