Main Content

Sarri o získaní Pulišiča: Nevedel som, že príde, nevenujem sa trhu

štvrtok, 3. január 2019 11:05 | Autor: Jakub Vaverka

Maurizio Sarri, Chelsea FC
Maurizio Sarri, Chelsea FC | zdroj: TASR

Christian Pulišič je prvé veľké meno, ktoré zarezonovalo januárovým prestupovým trhom. Komentáre talianskeho trénera Sarriho ohľadom tohto transferu prekvapili.

Chelsea otvorila januárové prestupové obdobie vo veľkom štýle. Modrí oznámili, že sa dohodli s nemeckou Borussiou Dortmund na prestupe amerického ofenzívneho univerzála Christiana Pulišiča. Američan s chorvátskymi koreňmi príde do Londýna v lete, pričom The Blues za jeho služby zaplatili 64 miliónov eur.

To sú všetko pozitívne správy pre Chelsea, ale háčik prišiel v momente, keď sa novinári opýtali trénera CFC Maurizia Sarriho, čo si myslí o novej akvizícii. „Nevedel som, že Christiana získame v januári,“ začal pre BBC Sport.

„Klub sa pýtal na môj názor mesiac dozadu. Súhlasil som a vedel som, že sa to podarí. Nevedel som ale, ako celá vec postupuje. Nevenujem sa prestupovému trhu. Musíme hrať každé tri dni, uvažujem iba na ďalším zápasom,“ hovorí niekdajší kouč SSC Neapol.

„Tieto veci sú na vedení, ja sa snažím zlepšiť svojich hráčov, aby boli lepší v ofenzívnej činnosti. Klub vie, aká je moja pozícia v týchto veciach,“ zakončil Maurizio Sarri.