Main Content

TOP TRANSFER NEWS (5.1.): Ramseyho čakajú v Turíne peniaze

sobota, 5. január 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Aaron Ramsey
Aaron Ramsey | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ramseyho čaká výborná zmluva

Ak sa potvrdí odchod Aarona Ramseyho z londýnskeho Arsenalu do turínskeho Juventusu, ku ktorému by malo dôjsť po konci tohto ročníka, Walesan sa môže v talianskej Serii A tešiť na kontrakt s ročným platom sedem miliónov eur.

Rabiot bude zarábať desať miliónov

Barcelona je vraj kúsok od dohody s francúzskym záložníkom Adrienom Rabiotom, ktorý v letnom transferovom okne údajne príde na Camp Nou ako voľný hráč. Súčasný futbalista PSG si vraj ročne v Katalánsku prilepší o desať miliónov eur ročne.

Solankeho liverpoolsky príbeh končí

Mladík Dominic Solanke, ktorý v lete odišiel z Chelsea do Liverpoolu, sa sťahuje opäť. Angličan sa nedokázal na Anfield Road presadiť, pričom po jeho službách siahol AFC Bournemouth, ktorý chce zlepšiť svoju ofenzívnu činnosť.

Solskjaer požaduje nových futbalistov

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer sa udomácnil na manažérskej stoličke a žiada vedenie Red Devils, aby mu do konca zimného transferového okna priviedlo niekoľko nových futbalistov.

Chelsea bojuje o udržanie svojho mladíka

Londýnska Chelsea vytrvalo bojuje o to, aby neprišla o talentovaného anglického mladíka Calluma Hudsona – Odoia. Hudson – Odoi sa dostáva do zostavy kouča Sarriho len zriedka, pričom veľký interes o jeho služby majú Mníchovčania.

Arsenal sa nevzdal nádeje na Suareza

Vedenie Arsenalu údajne stále sleduje situáciu okolo španielskeho stredopoliara Denisa Suareza. Suarez je nespokojný v Barcelone, pretože nehráva, pričom Kanonieri ho sledujú už niekoľko týždňov, a teda ich záujem nie je nový.

Lallana nepôjde na hosťovanie

Anglický reprezentant Adam Lallana síce nie je šťastný, že v tíme Jurgena Kloppa sa dostáva na ihrisko len sporadicky, ale tento hráč nemá v úmysle odísť v januárovom prestupovom období na hosťovanie do konca ročníka.

Malcom do Anglicka nepricestuje

Tréner liverpoolskeho Evertonu Marco Silva na tlačovej konferencii prehlásil, že špekulácie o tom, že sa jeho klub zaujíma o brazílskeho futbalistu Malcoma z FC Barcelona, sa nezakladajú ani zďaleka na pravde.