Main Content

TOP TRANSFER NEWS (6.1.): Chelsea chce Cavaniho!

nedeľa, 6. január 2019 10:30 | Autor: Jakub Vaverka

Edinson Cavani
Edinson Cavani | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Benatia kľúčom k Ramseymu?

Talianske noviny Gazzetta dello Sport píšu, že odchod Aarona Ramseyho z Arsenalu do Juventusu Turín bude hotovou vecou, ak sa podarí dohodnúť transfer marockého obrancu Mehdiho Benatiu opačným smerom.

United chcú obrancu

Manchester United vytrvalo pracuje na tom, aby priviedol v zimnom prestupovom období nového obrancu. Red Devils sa podľa britského the Mirror zaujímajú o srbského obrancu Nikolu Milenkoviča, ktorý je hráčom talianskej Fiorentiny.

Chelsea chce opäť Cavaniho

Londýnska Chelsea sa podľa zdroja menom Sunday Express zaujíma o uruguajského útočníka Edinsona Cavaniho, ktorý oblieka dres francúzskeho Parížu Saint – Germain. Modrí sú vraj ochotní investovať do príchodu tohto zakončovateľa 50 miliónov libier.

Chelsea Wilsona nezíska

Vedenie anglického AFC Bournemouth je pripravené odolať tlaku londýnskej Chelsea, ktorá sa dlhodobo snaží získať útočníka Calluma Wilsona. Bournemouth jednoducho svoju ofenzívnu oporu predať nechce, píše the Mirror.

De Ligt do Juventusu?

Futbalový portál Goal.com informuje, že holandský obranca Matthijs De Ligt by mohol odísť do Juventusu Turín. Ajax Amsterdam ráta s tým, že svoju oporu defenzívnych radov skôr či neskôr predá, ale stále nie je isté kam.

De Jong do Barcelony

Španielsky plátok Mundo Deportivo píše, že holandský mladík Frankie De Jong podľa všetkého v tomto roku vymení Ajax Amsterdam za Barcelonu. Katalánci sú pripravení za jeho služby zaplatiť 75 miliónov eur.