Main Content

TOP TRANSFER NEWS (7.1.): Neistá budúcnosť Čecha v Arsenale

pondelok, 7. január 2019 11:16 | Autor: Jakub Vaverka

Petr Čech
Petr Čech | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ramsey už tento mesiac?

Talianska tlač píše, že Juventus Turín chce priviesť waleského reprezentanta Aarona Ramseyho do Serie A už počas januárového prestupového obdobia. Arsenal je ochotný ho pustiť preč až po skončení tejto sezóny.

Zappacosta na hosťovanie?

Taliansky obranca Davide Zappacosta, ktorý hráva v londýnskej Chelsea iba sporadicky, by vraj mohol odísť na hosťovanie do konca tejto sezóny. Záujem o jeho služby má podľa niekoľkých médií viacero klubov z Apeninského polostrova.

Suarez krok od prestupu

Španielsky stredopoliar Denis Suarez je pripravený v tomto transferovom okne opustiť Barcelonu. Technicky zdatný záložník je nešťastný, že prakticky nehráva, pričom veľký záujem o jeho služby má stále londýnsky Arsenal.

Neistá budúcnosť Čecha

Budúcnosť českého brankára Petra Čecha v londýnskom Arsenale nemusí byť taká jednoznačná, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Začalo sa povrávať, že populárny gólman by mohol Premier League opustiť už tento rok.

Bayern bojuje o Hudsona – Odoia

Vedenie Bayernu Mníchov si stanovilo ako hlavný cieľ tohto prestupového obdobia dotiahnutie transferu mladého anglického futbalistu Calluma Hudsona – Odoia, ktorý dáva o sebe vo výbornom svetle vedieť v drese Chelsea FC.

Chelsea zháňa útočníka

Vedenie londýnskej Chelsea naďalej pracuje na príchode nového útočníka, pričom momentálne The Blues údajne poslali ponuku Bournemouthu za Angličana Calluma Wilsona a PSG za Uruguajčana Edinsona Cavaniho.