Main Content

TRANSFER NEWS (8.1.): Benzema do Chelsea, Robben do Interu?

utorok, 8. január 2019 10:35 | Autor: Jakub Vaverka

Karim Benzema
Karim Benzema | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea ide po Benzemovi

Londýnska Chelsea pokračuje v honbe za novým útočníkom, pričom Modrí sa momentálne zamerali na francúzskeho zakončovateľa Karima Benzemu, ktorý dlhodobo patrí medzi členov základnej zostavy Realu Madrid a dokáže skórovať prakticky kedykoľvek.

Pochettino je spokojný

Argentínsky tréner Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino jednoznačne prehlásil, že momentálne sa klubové vedenie Spurs nemusí báť, že by odišiel niekam inam, pretože on by rád ostal v Londýne pokojne aj dvadsať rokov.

Mchitarjan na odchode

Ak sa Arsenalu v zimnom prestupovom období podarí získať španielskeho stredopoliara Denisa Suareza z FC Barcelona, zrejme to bude znamenať odchod arménskeho záložníka Henrika Mchitarjana, ktorý vraj už dlhšie zvažuje odchod.

Munir si už nezahrá

Po tom, čo sa na verejnosť dostalo, že španielsky útočník Munir El Haddadi neplánuje predĺžiť s Barcelonou kontrakt a po sezóne zmení dres, kouč Blaugranas Ernesto Valverde sa vraj rozhodol, že ho už nebude stavať do zostavy a priestor dostanú iní futbalisti.

Coutinho do United?

Brazílsky reprezentant Phlippe Coutinho by sa údajne mohol vrátiť do anglickej Premier League, kde v minulosti patril medzi najlepších hráčov súťaže v drese Liverpoolu. Coutinho vraj nie je spokojný, že sa v Barcelone ocitol na lavičke náhradníkov.

Robben a Taliansko?

Arjen Robben, ktorý podľa všetkého po sezóne skončí v Bayerne Mníchov, by sa nemusel vrátiť do rodnej vlasti, kde sa o jeho služby zaujíma PSV Eindhoven, ale jeho kroky by mohli smerovať do Talianska, kde ho pozorne sleduje Inter Miláno.