Main Content

TRANSFER NEWS (19.1.): Manchester United v zime nikoho nekúpi

sobota, 19. január 2019 13:50 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester United
Manchester United | zdroj: Pixabay.com

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Malcom čaká ponuku z Číny

Brazílčan Malcom už nie je presvedčený o tom, že jeho budúcnosť je v španielskom veľkoklube FC Barcelona. Bývalý hráč francúzskeho Girondis de Bordeaux údajne čaká na ponuku z čínskeho celku Guangzhou Evergrande.

Sarri čaká náhradu za Fabregasa

Kormidelník Chelsea Maurizio Sarri povedal, že mu nevadí, že z klubu odišiel Španiel Cesc Fabregas, pretože šéfovia The Blues mu sľúbili, že ak „Fabre“ zo Stamford Bridge odíde, na jeho miesto príde nemenej kvalitná náhrada.

United v zime nikoho nekúpia

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer prekvapil prítomných na tlačovej konferencii, keď povedal, že Červení Diabli podľa všetkého v januárovom transferovom období neprivedú ani jedného nového futbalistu.

Isco odíde najneskôr v lete

Tréner Santiago Solari podľa dostupných správ neráta so službami španielskeho stredopoliara Isca, ktorý je dlhodobo spájaný s odchodom z Realu Madrid. Solari vraj nechce Isca nasadzovať, pretože nie je spokojný s jeho prístupom k tréningom.

Arnautovič môže odísť pod 1 podmienkou

West Ham United deklaruje, že rakúsky útočník Marko Arnautovič môže odísť už v tomto prestupovom období, ale iba pod podmienkou, že Kladivári obdržia lukratívnu ponuku za jeho služby. Interes o Arnautoviča je hlavne v Číne.

Posledná snaha o Rabiota

Vedenie FC Barcelona v najbližších dňoch vyvinie poslednú snahu o získanie francúzskeho reprezentanta Adriena Rabiota, ktorý niekoľkokrát dal jasne najavo, že by rád zmenil dres a opustil parížske PSG.