Main Content

TRANSFER NEWS (21.1.): Coutinho a Chelsea, Vela a Barcelona

pondelok, 21. január 2019 10:58 | Autor: Jakub Vaverka

Romuelu Lukaku
Romuelu Lukaku | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Arsenal ide po Martinsovi

Londýnsky Arsenal ide po talentovanom Gelsonovi Martinsovi, ktorý prišiel do Atlética Madrid z portugalského Sportingu Lisabon, ale v španielskej La Lige sa nedokázal výraznejšie presadiť a vo veľkom sa hovorí o tom, že by mohol zmeniť dres.

Coutinho do Chelsea?

Špekulácie o tom, že londýnska Chelsea bojuje o brazílskeho reprezentanta Philippeho Coutinha z katalánskeho veľkoklubu FC Barcelona, neutíchajú. Modrí hľadajú náhradu za Cesca Fabregasa a čoskoro zrejme budú musieť nájsť náhradu aj za Edena Hazarda, preto by snaha o získanie bývalého hráča Liverpoolu nemusela byť len výmyslom médií.

Lukaku na odchode?

Objavili sa správy, že belgický útočník Romelu Lukaku rozmýšľa o odchode z Manchestru United. Belgičanovi sa už dlhšie nedarí podávať na Old Trafford dlhodobo kvalitné výkony, pričom hráča nemal potešiť ani odchod kormidelníka Josého Mourinha.

Southgate United trénovať nebude

Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Gareth Southgate, ktorý bol v posledných dňoch viackrát spájaný s Manchestrom United, sa dištancuje od špekulácií, ktoré sú spájané s jeho menom. Southgate sa sústreďuje na prácu pri Albione.

Vela uvidí, čo sa udeje

Mexický reprezentant a útočník amerického Los Angeles FC Carlos Vela komentoval špekulácie, ktoré ho spájajú s prestupom do FC Barcelona. Bývalý hráč Arsenalu Londýn či Realu Sociedad San Sebastián povedal, že uvidíme, čo sa udeje.

Balotelli do Marseille

Zlý chlapec talianskeho futbalu Mario Balotelli je krôčik od dohody s francúzskym klubom Marseille. Balotelli, ktorý nastupoval v Manchestri City, AC Miláno, Interi Miláno, Nice či v mládežníckom výbere FC Barcelona, sa snaží reštartovať kariéru.