Main Content

TRANSFER NEWS (24.1.): Thierry Henry má problémy

štvrtok, 24. január 2019 10:40 | Autor: Jakub Vaverka

Thierry Henry
Thierry Henry | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Higuaín oficiálne

Londýnska Chelsea včera oficiálne potvrdila príchod argentínskeho útočníka Gonzala Higuaína, ktorý posilnil Modrých z Juventusu Turín na hosťovanie do konca ročníka. The Blues môžu El Pipitu kúpiť aj natrvalo, stálo by ich to 36 miliónov eur.

De Jong bude Katalánec

FC Barcelona dotiahol prestup extrémne sledovaného holandského mladíka Frenkieho De Jonga, ktorý podáva výborné výkony v drese Ajaxu Amsterdam. De Jong, ktorého chceli všetky európske veľkokluby, sa pripojí k Barce v lete.

Henry čelí problémom

Francúzsky tréner Thierry Henry by bol pár mesiacoch vo funkcii hlavného kouča AS Monako mohol na tomto poste skončiť. Kniežatá sú totiž na pokraji zostupu z Ligue 1, čo chce klubové vedenie zvrátiť. Do Monaka by sa vraj mohol vrátiť Leonardo Jardim.

Arsenal chce Benatiu

Vedenie londýnskeho Arsenalu sa zameralo na získanie skúseného marockého obrancu Mehdiho Benatiu, ktorý momentálne oblieka dres talianskeho Juventusu Turín. Kanonieri chcú vystužiť svoju obranu.

Morata pôjde do Atlética

Po potvrdení príchodu Gonzala Higuaína do Chelsea je na spadnutie odchod španielskeho zakončovateľa Alvara Moratu do Atlética Madrid, ktoré ho sleduje už niekoľko týždňov. Morata chce zmeniť dres.

Bailly nechce odísť

Obranca Eric Bailly prehlásil, že je spokojný v Manchestri United a momentálne neprichádza do úvahy, že by v dohľadnej dobe menil dres. K jeho zotrvaniu na Old Trafford prispel aj odchod trénera Josého Mourinha.