Main Content

TRANSFER NEWS (27.1.): Chelsea kritická voči Hazardovi

nedeľa, 27. január 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Nahnevaný šéf Tottenhamu

Majiteľ Tottenhamu Hotspur Daniel Levy je nahnevaný na Real Madrid, pretože Biely Balet sa vytrvalo snaží získať dánskeho stredopoliara Christiana Eriksena, a to aj napriek tomu, že Kohúti dali jasne najavo, že svoju oporu predať nechcú.

Perišič v hľadáčiku Arsenalu

Londýnsky Arsenal to s posilami v zimnom transferovom období myslí vážne. Kanonieri sa na poslednú chvíľu snažia získať chorvátskeho reprezentanta Ivana Perišiča, ktorý stále oblieka dres talianskeho Interu Miláno.

United východiskom pre Coutinha?

Situácia brazílskeho reprezentanta Coutinha v FC Barcelona začína vyzerať stále komplikovanejšie. Najnovšie sa objavili správy, že niekdajšia opora Liverpoolu FC by mohla zamieriť do anglického Manchestru United.

Chelsea dochádza trpezlivosť

Chelsea si veľmi dobre uvedomuje, že Eden Hazard je jej najlepším hráčom, ale vedeniu The Blues sa prestáva páčiť, že belgický reprezentant až príliš často hovorí o tom, že by rád skúsil niečo nové a pohráva sa s prestupom do Realu Madrid.

Nejasná Mourinhova budúcnosť

Tréner José Mourinho, ktorý v decembri skončil na lavičke Manchestru United momentálne nevie kde a kedy bude opäť trénovať. The Special One mal vraj na stole niekoľko zaujímavých ponúk, ale každú jednu z nich detailne analyzuje.

Pogba do Juventusu nepôjde

Vedenie talianskeho majstra Juventusu Turín už prestáva veriť, že v dohľadnej dobe získa francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu z Manchestru United. Mourinhov odchod z klubu ich prestupovú snahu skomplikoval.