Main Content

TRANSFER NEWS (28.1.): Bitka o Eriksena, Rabiot si vyberá

pondelok, 28. január 2019 09:58 | Autor: Jakub Vaverka

Christian Eriksen
Christian Eriksen | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Rabiot si vyberá

Aktuálne to vyzerá, že Francúz Adrien Rabiot neodíde z PSG do španielskej Barcelony, ale zamieri do anglickej Premier League. Veľký záujem o jeho služby majú hlavne Tottenham Hotspur a Liverpool FC. Rabiot preferuje Liverpool.

Bitka o Eriksena

Real Madrid už nie je jediným záujemcom o služby dánskeho reprezentanta Christiana Eriksena z Tottenhamu Hotspur. Najnovšie sa o jeho služby začali zaujímať konkurenti Kohútov v Premier League – Manchester United a Chelsea.

Hudson-Odoi chce odísť

Mladík Callum Hudson – Odoi podľa dostupných správ adresoval vedeniu londýnskej Chelsea žiadosť o prestup. Anglický krídelník by veľmi rád prestúpil do Bayernu Mníchov, ktorý sa o jeho služby zaujíma už niekoľko týždňov.

Spokojný Morata

Alvaro Morata včera skompletizoval svoj odchod z Chelsea na hosťovanie do španielskeho Atlética Madrid. Prehlásil, že je veľmi rád, že sa vracia do La Ligy. Ak ho budú chcieť Rojiblancos natrvalo, Modrým musia zaplatiť 48,5 milióna eur.

Perišič nepríde

Aj keď sa chorvátsky reprezentant Ivan Perišič pokúsil odísť z Interu Miláno, vedenie talianskeho veľkoklubu ho odmieta predať do anglickej Premier League, kde sa o jeho služby eminentne zaujíma londýnsky Arsenal.

Tuchel chce hráčov

Nahnevaný tréner francúzskeho PSG Thomas Tuchel na tlačovej konferencii jasne povedal, že potrebuje nových hráčov, aby splnil ciele, ktoré mu stanovilo klubové vedenie. Momentálne nie je jasné, koho Parížania v zime kúpia.