Main Content

TRANSFER NEWS (29.1.): Stanislav Lobotka do West Hamu?

utorok, 29. január 2019 09:56 | Autor: Jakub Vaverka

Stanislav Lobotka, Lionel Messi
Stanislav Lobotka, Lionel Messi | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Lobotka do West Hamu?

Zdroj menom TEAMtalk tvrdí, že slovenský reprezentant Stanislav Lobotka, ktorý pravidelne nastupuje v španielskom klube Celta Vigo, by mohol posilniť anglický West Ham United. Kladivári nedávno sledovali situáciu okolo ďalšieho Slováka – Patrika Hrošovského z Viktorie Plzeň.

Perišič nezmení dres

Chorvátsky reprezentant Ivan Perišič bol v posledných dňoch spájaný s londýnskym Arsenalom, pričom aktuálne ho vraj chce aj Manchester United. Perišiča ale odmieta pustiť preč taliansky klub Inter Miláno.

Tielemans do Leicestru?

Leicester City v závere prestupového obdobia zvažuje transferové možnosti, pričom Líšky sa zamerali na ospevovaného mladíka Youriho Tielemansa, ktorému sa nedarí podľa predstáv v drese francúzskeho AS Monako.

Morata na 18 mesiacov

Aktuálne to vyzerá tak, že Alvaro Morata sa do Chelsea už nevráti. Španielsky kanonier odišiel zo Stamford Bridge do Atlética Madrid, kde bude na osemnásťmesačnom hosťovaní. Samotný útočník je spokojný, že zmenil dres.

Juventus ide po De Ligtovi

Juventus Turín usilovne pracuje na tom, aby získal holandský supertalent a aktuálne kapitána Ajaxu Amsterdam Matthijsa De Ligta, ktorý podáva perfektné výkony. Ďalším favoritom na jeho kúpu je španielsky majster Barcelona.

Chelsea hľadá záložníka

Chelsea sa potrebuje vysporiadať s odchodom španielskeho stredopoliara Cesca Fabregasa do AS Monako a chce to urobiť privedením náhrady. Momentálne nie je jasné, koho by Modrí mohli do konca transferového okna získať.