Main Content

TRANSFER NEWS (30.1.): Depay hovorí o veľkokluboch

streda, 30. január 2019 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Memphis Depay
Memphis Depay | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Jovič na lane Realu Madrid

Talentovaný útočník Luka Jovič, ktorý podáva kvalitné výkony v drese nemeckého klubu Eintracht Frankfurt, sa ocitol v hľadáčiku španielskeho giganta Realu Madrid, ktorý hľadá nové tváre do svojej ofenzívnej formácie.

Suarez odíde do Arsenalu

Odchod španielskeho stredopoliara Denisa Suareza z FC Barcelona je na spadnutie. Katalánci sú pripravení so Suarezom podpísať nový kontrakt a následne ho poslať na hosťovanie do londýnskeho Arsenalu.

Hudson-Odoi ostane v Chelsea

Kormidelník londýnskej Chelsea Maurizio Sarri oficiálne potvrdil, že 18-ročný mladík Callum Hudson-Odoi neodíde zo Stamford Bridge počas zimného prestupového okna a vraj je veľmi reálne, že z klubu neodíde ani po konci prebiehajúceho ročníka.

Fellaini rokuje s čínskym klubom

Marouane Fellaini bol počas pôsobenia Josého Mourinha v Manchestri United prakticky neohrozeným členom mužstva, ale po jeho konci na Old Trafford, je jeho odchod inam reálny. Fellaini je vraj krôčik od transferu do čínskej ligy.

Depay možno zmení dres

Holandský reprezentant Memphis Depay verejne potvrdil, že je síce vo francúzskom Olympiqueu Lyon spokojný a šťastný, no keby sa o jeho služby začali zaujímať kluby z úzkej svetovej špičky, nemal by problém odísť niekam inam.

Sarri chce posilu

Tréner Chelsea Maurizio Sarri na tlačovej konferencii potvrdil názor, ktorý propagoval v uplynulých týždňoch. Talian si myslí, že po predaji Cesca Fabregasa by mali Modrí priviesť do konca januára minimálne jedného nového záložníka.