Main Content

TRANSFER NEWS (31.1.): Ak Hazard chce, tak nech ide

štvrtok, 31. január 2019 10:32 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hazard môže odísť

Tréner londýnskej Chelsea Maurizio Sarri nebude držať belgického reprezentanta Edena Hazarda v klube nasilu. „Má 28 rokov, ak chce odísť, tak by zrejme odísť mal. Samozrejme ale verím v opak,“ povedal skúsený kormidelník. Hazard často hovorí o vytúženom prestupe do Realu Madrid.

Vida do AS Rím?

Taliansky celok AS Rím pracuje na tom, aby skvalitnil svoju defenzívnu formáciu, pričom Vlci sa zaujímajú o skúseného chorvátskeho obranu Domagoja Vidu, ktorý je aktuálne hráčom tureckého BJK Besiktas.

Ndombele na lane Juventusu

Tanguy Ndombele, ktorý v tejto sezóne podáva v drese francúzskeho Olympiqueu Lyon fantastické výkony, sa údajne ocitol pod drobnohľadom talianskeho šampióna Juventusu Turín. Lyon ale svoje opory pred koncom sezóny predávať nechce.

Kagawa do AS Monako

AS Monako robí všetko preto, aby pred neúprosným súbojom o záchranu v Ligue 1 mal k dispozícii čo najkvalitnejší káder. Najnovšie  Kniežatá získali japonského stredopoliara Shinjiho Kagawu, ktorý prišiel z Borussie Dortmund na hosťovanie.

Carrasco v hľadáčiku Arsenalu

Belgický reprezentant Yannick Ferreira Carrasco, ktorý aktuálne pôsobí v Číne, by sa podľa dostupných zdrojov veľmi rád vrátil na starý kontinent. Veľký záujem o jeho služby má londýnsky Arsenal, ktorý pracuje na jeho príchode.

Giroud nechce ísť do Číny

Francúzsky útočník Olivier Giroud prehlásil, že mal viaceré ponuky z čínskej najvyššej súťaže, ale do najľudnatejšej krajiny sveta podľa svojich slov odísť nechce. Kanonier Chelsea ale dodal, že ak Modrí kúpia ešte jedného útočníka svetového kalibru, zrejme zmení dres.