Main Content

Malcom mohol hrať za Arsenal, prečo to nevyšlo?

piatok, 1. február 2019 10:22 | Autor: Jakub Vaverka

Malcom
Malcom | zdroj: TASR

Londýnsky Arsenal mal v posledný deň prestupového obdobia na lane veľmi zaujímavú rybu, bol ňou brazílsky krídelník Malcom, ktorý sa herne trápi v Barcelone.

Arsenal v závere januárového prestupového obdobia získal španielskeho stredopoliara Denisa Suareza z FC Barcelona, ktorý bude na Emirates Stadium na hosťovaní do konca sezóny. Nechýbalo veľa a Kanonieri mohli hlásiť príchod ďalšej kvalitnej posily, nakoniec to ale na poslednú chvíľu nevyšlo.

„Arsenal sa v posledný deň transferového okna snažil získať brazílske krídlo Malcoma z FC Barcelona,“ informuje bulvárny plátok ​the Sun. „Problémom však bola čiastka za hosťovanie, ktorú si Katalánci stanovili.“ Malcom sa odchodu inam nebránil, pretože v metropole Katalánska dostáva šancu iba sporadicky.

 

„Požadovanú sumu jednoducho Arsenal nebol schopný zaplatiť, a preto sa nakoniec Malcom do Londýna nesťahoval,“ uvádzajú novinári z Anglicka. Kouč Gunners Unai Emery už v úvode nového roka deklaroval, že Arsenal nebude v januári kupovať, pričom jedinou možnosťou ako získať nových hráčov sú hosťovania.

Kanonieri sú v boji o TOP 4 v Premier League, pričom im momentálne patrí o skóre štvrtá priečka pred Chelsea a o dva body pred Manchestrom United. Cieľom klubu zo severného Londýna je návrat do prestížnej Champions League, v ktorej Arsenal aj v tomto ročníku chýba.