Main Content

TRANSFER NEWS (2.2.): Solskjaer dostane zmluvu, ak ...

sobota, 2. február 2019 09:48 | Autor: Jakub Vaverka

Ole Gunnar Solskjaer
Ole Gunnar Solskjaer | zdroj: YouTube

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Dvojzápas s PSG kľúčom k zmluve

Ole Gunnar Solskajer vraj dostal echo od klubového vedenia Manchestru United, že ak sa mu podarí s Diablami postúpiť v osemfinále Ligy majstrov cez Paríž Saint-Germain, dostane od šéfov dlhodobý kontrakt.

Hudson-Odoi v lete

Nemecký majster Bayern Mníchov sa v zimnom prestupovom období snažil neúspešne získať osemnásťročného Calluma Hudsona-Odoia z Chelsea, avšak Bavori sa ho vraj budú pokúšať kúpiť aj v letnom transferovom okne.

Emery chcel troch hráčov

Španielsky tréner londýnskeho Arsenalu Unai Emery chcel v januárovom transferovom okne získať troch nových futbalistov, ale kluboví šéfovia mu zohnali iba jeho krajana Denisa Suareza, ktorý prišiel na hosťovanie z FC Barcelona.

Fellaini v Číne

Belgický stredopoliar Marouane Fellaini skončil v anglickom Manchestri United. Svojrázny záložník sa rozlúčil s Red Devils, pričom v ďalšej kariére bude pokračovať v najvyššej čínskej súťaže. Nechal sa zlákať na lukratívne platové podmienky.

Gueye nie je nahnevaný

Idrissa Gueye mohol v januári odísť z liverpoolskeho Evertonu do parížskeho PSG, ale klub ho pustiť nechcel. Kouč Karameliek Marco Silva však povedal, že Gueye nie je nahnevaný a ani nie je urazený, berie to ako fakt.

Odchody United

Manchester United sa v letnom prestupovom období nechystá iba nakupovať nových futbalistov, ale taktiež predávať. Na Old Trafford by vraj mohli skončiť skúsený krajný obranca Antonio Valencia a stredný obranca Marcos Rojo.

Ozil možno odíde

Vedenie londýnskeho Arsenalu nevie, čo má robiť s nemeckým stredopoliarom Mesutom Ozilom, ktorý sa nehodí do koncepcie trénerovi Emerymu, požaduje vysoký plat a klub ho nevie predať, pretože by to muselo byť pod cenu.