Main Content

Maurizio Sarri sa údajne obul do Hazarda: Je sebecký

sobota, 2. február 2019 10:09 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard, Maurizio Sarri
Eden Hazard, Maurizio Sarri | zdroj: TASR

V Chelsea to vrie. Po zahanbujúcej prehre 0:4 v Bournemouthe na povrch začali prúdiť rôzne skutočnosti, ktoré pohode na Stamford Bridge rozhodne nepridávajú.

Maurizio Sarri nemá problém hovoriť veci na rovinu, na čo v prostredí Chelsea nie sú práve zvyknutí. Po tom, čo Talian povedal, že hráči Modrých sa náročné motivujú a to, že The Blues sa snažili naučiť určitý druh futbalu, ale nepodarilo sa im to, boli len začiatkom. Ex-kormidelník SSC Neapol razí vlastnú cestu a odmieta ju meniť.

Chelsea dokázala vyhrať v FA Cupe nad Sheffieldom a predtým zdolať Spurs v semifinále ligového pohára, ale následne prišla hanebná prehra na ihrisku Bournemouthu 0:4 a problémy klubu zo Stamford Bridge začali prúdiť na povrch. Do oči bil hlavne fakt, že po polčase svietil na tabuli stav 0:0.

Po tejto porážke si Sarri nechal hráčov v šatni takmer hodinu a údajne s nimi riešil veci rôzneho typu, ktoré rozhodne neboli príjemné. Jedna z nich sa mala konkrétne týkať hviezdneho Belgičana Edena Hazarda, ktorý je v tejto sezóne najlepším hráčom Modrých. „Nevieme ani základy toho, čo sme si povedali,“ povedal nahnevaný Sarri médiám.

„Eden Hazard je podľa Sarriho sebecký, je radšej, keď sa na ihrisku nachádza tam, kde mu je dobre, namiesto toho, aby pomohol tímu a držal sa herného systému. Taktiež sa mu nepáči, že Hazard stále hovorí o chuti odísť preč,“ píše denník The Telegraph. Či už sa jedná o pravdivé informácie alebo o špekuláciu je teraz otázne, ale keby to bolo skutočnosťou, verejnosť by sa pravdepodobne už ani nečudovala.