Main Content

TRANSFER NEWS (4.2.): Záujemca o Memphisa Depaya

pondelok, 4. február 2019 09:52 | Autor: Jakub Vaverka

Memphis Depay
Memphis Depay | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je počas zimného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

200M na posily

Manchester United, ktorý v zimnom prestupovom období nenakupoval nových futbalistov, bude mať podľa dostupných informácií po konci prebiehajúceho ročníka k dispozícii dvesto miliónov libier na posily, ktoré by mali klub posunúť o úroveň vyššie.

Pogbu chce Juventus

Taliansky majster Juventus Turín sa stále nevzdal nádeje na získanie francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu, ktorý podáva výborné výkony v drese anglického Manchestru United. Pogba vraj z Anglicka teraz odchádzať nechce.

AC ide po Depayovi

Vedenie talianskeho AC Miláno začalo pracovať na získaní holandského reprezentanta Memphisa Depaya z francúzskeho Olympiqueu Lyon. Milánčania vraj pripravujú pre Lyon päťdesiat miliónov eur. Depay totiž povedal, že by si vedel predstaviť pôsobiť niekde inde.

Rakitič do Talianska?

Vedenie talianskeho Interu Miláno by rado získalo chorvátskeho stredopoliara Ivana Rakitiča, ktorý podáva kvalitné výkony v drese španielskeho šampióna FC Barcelona. Dlhodobo sa špekuluje o tom, že by Rakitič mohol zmeniť dres.

De Ligt do Barcelony?

Údajne je reálne, že talentovaný stredný obranca holandského Ajaxu Amsterdam Matthijs De Ligt by mohol nasledovať svojho spoluhráča a kamaráta Frenkieho De Jonga, ktorý sa v januári dohodol na letnom prestupe do FC Barcelona.

Diaz nepôjde na hosťovanie

Mladík Brahim Diaz, ktorý prišiel v zimnom prestupovom období z Manchestru City do Realu Madrid, nepôjde v najbližších mesiacoch na hosťovanie. Špekuluje sa o jeho budúcnosti, pretože prednosť pred ním v zostave Bieleho Baletu dostávajú iní.