Main Content

Budúcnosť Milana Škriniara: Malo by byť rozhodnuté!

sobota, 9. február 2019 14:43 | Autor: Jakub Vaverka

Milan Škriniar, Real Madrid
Milan Škriniar, Real Madrid | zdroj: TASR

Slovák Milan Škriniar bez preháňania patrí medzi najžiadanejších hráčov na súčasnom futbalovom trhu. Obrancu Interu Miláno sleduje pomerne veľa veľkoklubov, aktuálne to vyzerá, že jeho budúcnosť začína naberať jasnejšie kontúry.

O budúcnosti slovenského reprezentačného obrancu Milana Škriniara sa špekuluje už niekoľko mesiacov. Meno bývalého hráča MŠK Žilina sa spája s Barcelonou, Manchestrom United, Realom Madrid, Manchestrom City a ďalšími klubmi, ktoré patria medzi najslávnejšie na svete. Je ale verejným tajomstvom, že Inter Miláno, ktorému Slovák patrí, momentálne nechce o jeho odchode ani len počuť.

„Inter Miláno sa dohodol s Milanom Škriniarom na novej zmluve, ktorá bude mať platnosť do roku 2023. Tento kontrakt by ho mal počas nasledujúcich rokov udržať na milánskom San Sire,“ informuje taliansky denník ​Corriere dello Sport. Inter získal Škriniara za 20 miliónov eur zo Sampdorie Janov, predať by ho mohol za približne osemdesiat miliónov eur. Háčik je ale v tom, že čierno-modrí oňho prísť nechcú.

„Tréner Luciano Spalletti bude rád, keď Škriniar v klube ostane. Nová zmluva by mala slovenskému reprezentantovi priniesť približne tri milióny eur ročne,“ informovali talianske médiá. Samotný Slovák povedal, že situáciu nerieši až tak ako samotné médiá a na San Sire je šťastný, pričom dôležitá je klubového vedenia a trénerov v jeho schopnosti.