Main Content

Slovan Bratislava prehral s NY Rangers 1:4

nedeľa, 2. október 2011 19:30 | Autor: TASR

Hokejisti Slovana Bratislava prehrali v nedeľňajšom exhibičnom stretnutí na svojom ZŠ O. Nepelu s klubom NHL New York Rangers 1:4. Slovan odohral so slávnym tímom z Manhattanu najmä v prvej polovici duelu vyrovnanú partiu a pred vypredaným hľadiskom Slovnaft arény mu bol zdatným protivníkom.

Kvalita na strane zámorskému mužstva sa však naplno prejavila. Rangers vyhrali aj tretí zápas v príprave na európskom kontinente, v predchádzajúcich dňoch si poradili so Spartou Praha a Frölundou. V pondelok jazdci odohrajú posledný duel pred začiatkom sezóny NHL vo švajčiarskom Zugu. Slovan si na prvú výhru nad klubom z NHL ešte musí počkať, v roku 2008 ešte pred rekonštrukciou ZŠ O. Nepelu prehral s Tampou Bay 2:3 po samostatných nájazdoch.

Skóre nedeľňajšieho duelu otvoril pri presilovke v 9. min strelou od modrej čiary Ivan Švarný. Zámorský tím otočil skóre za 59 sekúnd na prelome 27. a 28. min, keď sa presadili pri presilovke o dvoch hráčov Mats Zuccarello a po jej skončení aj Brian Boyle. V 38. min sa presadil vo vlastnom oslabení po sérii dorážok Anisimov a v záverečnej tretine spečatil na konečných 4:1 pre Rangers Ryan McDonagh.


© WEBNOVINY