Main Content

Škrtel odmietol prestúpiť do Barcelony, hoci oňho mala záujem!

utorok, 12. február 2019 09:41 | Autor: Jakub Vaverka

Martin Škrtel, koláž FC Barcelona
Martin Škrtel, koláž FC Barcelona | zdroj: Instagram

Martin Škrtel má už 34 rokov, ale fyzický herný prejav a množstvo skúseností z neho stále robia zaujímavého hráča na prestupovom trhu. Niekdajší obranca Liverpoolu mohol v januári odísť do La Ligy.

V januári sa vo veľkom písalo o tom, že by mohol Martin Škrtel opustiť tureckú najvyššiu súťaž, kde oblieka dres Fenerbahce Istanbul a zamieriť do španielskej Primera División, rovno do tímu úradujúceho šampióna súťaže FC Barcelona. Verejnosť týmto špekuláciám neprikladala veľký význam. Ako sa ale ukazuje, bývalý obranca Zenitu Petrohrad či Liverpoolu FC skutočne mohol prestúpiť do jednej z najlepších líg na svete.

Portál Sport.co.uk ako jeden z mnohých priniesol slová Mithata Halisa, ktorý patrí do skupiny, ktorá zastupuje nášho skúseného reprezentanta. „Barcelona ho chcela v januári získať a pracovala na tom, aby k nim prestúpil. Potrebovali získať stredného obrancu, ktorý by bol kvalitnou alternatívou.“

„Hráč ale odísť nechcel, pretože nechcel iba vysedávať na lavičke náhradníkov ako alternatíva za Gerarda Piquého a Samuela Umtitiho,“ povedal Halis, ktorý tak potvrdil o čom sa hovorilo. 34-ročný stopér tak ostal v Turecku, Barcelona získala na hosťovanie Kolumbijčana Murilla z konkurenčnej Valencie.