Main Content

Novinky z futbalového sveta (3.10.)

pondelok, 3. október 2011 19:25 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (3.10.)
Novinky z futbalového sveta (3.10.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Wenger sa vzdal

Kouč Kanonierov z Arsenalu Arsene Wenger je po prehre v nedeľnom šlágri s Tottenhamom (2-1) skeptický. Podľa jeho slov už Gunners titul v tejto sezóne nezískajú. Zdá sa, že Arséne si to uvedomil snáď ako posledný človek pohybujúci sa okolo Premier League vôbec. Pochybujeme, že niekto iní v tohtoročný titul Arsenalu ešte dúfal...

Belasá efektivita

Futbalisti bratislavského Slovana včera nastúpili v dohrávke 11. kola Corgoň Ligy na horúcej pôde v Prešove a domáci im boli prakticky počas celého zápasu vyrovnaným súperom.  Belasí nakoniec zvíťazili 1-0, no za zmienku stojí, že na strely prehrali v pomere 1-6. Ťažko teda usúdiť, či sa Slovan dostáva z krízy, alebo práve naopak.

Opäť Tévez

V „prípade“ Tévez verzus Manchester City vyplávala na povrch sveta ďalšia zaujímavá správa. Podľa najnovších informácii totiž Argentínčana z tohto anglického mesta vyhadzujú aj fanúšikovia, ktorí si nacvičili jednoduchý chorál : „Tévez von !“

Neuer na hranici rekordu

Včera sme vám priniesli správu o fenomenálnej brankárskej sérii gólmana Bayernu Mníchov Manuel Nueuera, ktorý neinkasoval už 1000 minút. K prekonaniu brankárskeho rekordu mu chýba už len 2,5 zápasu.

Zamotaná Serie A

Po piatich odohratých kolách sa dá v talianskej najvyššej súťaži hovoriť o skutočnej vyrovnanosti. Na čele by ste márne hľadali milánskych alebo rímskych gigantov. Talianskemu pelotónu momentálne kraľuje duo Juventus- Udine.

Arsenal prišiel o Sagnu

Arsenalu aj francúzskej reprezentácií bude minimálne tri najbližšie mesiace chýbať obranca Bacary Sagna. Ten si v nedeľňajšom zápase Premier League zlomil lýtkovú kosť v stretnutí s Tottenhamom.