Main Content

TRANSFER NEWS (17.2.): Jadon Sancho do Manchestru United?

nedeľa, 17. február 2019 07:10 | Autor: Jakub Vaverka

Jadon Sancho
Jadon Sancho | zdroj: Instagram

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Sancho do Manchestru United?

Vedenie Manchestru United údajne začalo monitorovať situáciu okolo anglického mladíka Jadona Sancha, ktorý podáva dlhodobo výborné výkony v nemeckej Bundeslige v drese Borussie Dortmund. Sancho je odchovancom Manchestru City.

Wilson chce uspieť v Liverpoole

Útočník Harry Wilson, ktorý je momentálne na hosťovaní v druhej anglickej lige v drese Derby County, prehovoril o tom, že by v budúcnosti rád patril do zostavy Liverpoolu, ktorého je stále kmeňovým hráčom.

Možný návrat Alexisa

Alexis Sanchez, ktorý sa veľmi trápi v anglickom Manchestri United, by vraj po sezóne mohol odísť z Old Trafford a vrátiť sa do londýnskeho Arsenalu, kde patril medzi najväčšie hviezdy celej Premier League.

Real nechce Icardiho

Vedenie Realu Madrid nebude bojovať o argentínskeho útočníka Maura Icardiho, ktorý je na odchode z Interu Miláno. Dôvodom má byť fakt, že hráča zastupuje jeho manželka, s ktorou je ohľadom zmlúv a financií veľmi náročná komunikácia.

Gueye bude čakať

Idrissa Gueye, opora liverpoolskeho Evertonu a hráč, ktorý mohol v zimnom transferovom okne odísť do parížskeho PSG, sa nechal počuť, že verí, že úradujúci francúzsky majster sa bude o jeho služby zaujímať aj po sezóne.

Rakitič až pred letom

Barcelona má podľa dostupných správ záujem predĺžiť kontrakt s chorvátskym stredopoliarom Ivanom Rakitičom, ale podľa všetkého sa k tomu dostane až po skončení tohto ročníka, tesne pred začiatkom letného transferového okna.