Main Content

TRANSFER NEWS (18.2.): Vinicius chce peniaze, Dybala do Bayernu?

pondelok, 18. február 2019 10:18 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo a Paulo Dybala
Cristiano Ronaldo a Paulo Dybala | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Vinicius chce 10M ročne

Brazílsky útočník Vinicius junior odmietol ponuku Realu Madrid na nový kontrakt, píše španielsky denník Don Balon. Talentovaný mladík, ktorému sa v tejto sezóne darí by vraj rád zarábal desať miliónov eur ročne, čo mu zatiaľ Biely Balet nevie garantovať.

United majiteľa nezmení

Minulý týždeň sa objavili špekulácie, že korunný princ Saudskej Arábie Bin Salman sa zaujíma o kúpu Manchestru United od súčasných amerických vlastníkov. Denník the Mirror ale napísal, že sa jednalo o výplod bulváru, ktorý sa nezakladá na pravde.

Mourinho do Francúzska?

Tréner José Mourinho, ktorý po konci v Manchestri United je stále bez práce, by vraj mohol odísť do francúzskej Ligue 1. The Special One vo svojej kariére toho preskákal veľmi veľa, ale v krajine Galského kohúta stále nepôsobil.

Icardi nechce odísť

Wanda Nara, manželka a agentka útočníka Maura Icardiho prehlásila, že nie je jej cieľom, aby tento Argentínčan odišiel z Interu Miláno, ale zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že Icardi skutočne po sezóne San Siro opustí.

Dybala do Nemecka?

Plátok menom Tuttomercato per Focus informuje, že Bayern Mníchov bude v letnom prestupovom období bojovať o argentínskeho útočníka Paula Dybalu, ktorému sa nedarí podľa predstáv v kádri talianskeho majstra Juventusu Turín. Dybala má platný kontrakt do roku 2022.

De Gea bude zarábať najviac

Denník the Mirror píše, že Manchester United je ochotný ponúknuť brankárovi Davidovi De Geovi kontrakt, ktorý mu zaručí týždenný plat vo výške 365 000, a teda by sa stal najlepšie plateným futbalistom v celej Premier League.