Main Content

TRANSFER NEWS (19.2.): Benzema mohol hrať v Barcelone

utorok, 19. február 2019 14:10 | Autor: Jakub Vaverka

Luka Modrič a Karim Benzema
Luka Modrič a Karim Benzema | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Benzema mohol hrať v Barcelone

Ešte predtým, ako Karim Benzema v roku 2008 odišiel z francúzskeho Olympique Lyon do španielskeho Realu Madrid, pozorne ho sledovalo vedenie FC Barcelona. S touto informáciou prišiel plátok Marca.

Neapol sleduje útočníkov

Vedenie talianskeho SSC Neapol sleduje situáciu okolo kapitána FC Turín Andreu Belottiho a skúseného kanoniera Lazia Rím Cira Immobileho. Neapolčania chcú podľa CalcioMercato posilniť ofenzívnu formáciu.

Ostane Icardi v Miláne?

Portál Calciomercato informuje, že vedenie Interu Miláno stále verí, že udrží v kádri argentínskeho kanoniera Maura Icardiho, ktorý bol nedávno zbavený kapitánskej pásky a vo veľkom sa hovorí o tom, že by chcel odísť niekam inam.

De Ligt do Arsenalu?

Bulvárny plátok Daily Mail hlása, že obranca Matthijs De Ligt, ktorý podáva výborné výkony v drese holandského Ajaxu Amsterdam, by vraj mohol prekvapivo v letnom transferovom okne odísť do londýnskeho Arsenalu.

Marcelo na odchode

Brazílsky obranca Marcelo má už dosť kritiky, ktorá sa valí na jeho plecia, pričom hľadá novú výzvu. To podporuje špekulácie o tom, že by mohol po konci prebiehajúceho ročníka odísť niekam inam. Hviezdu Realu Madrid sleduje Juventus Turín.

Banega do Arsenalu?

Argentínsky stredopoliar Ever Banega by mohol v letnom prestupovom období opustiť španielsku La Ligu, kde oblieka dres FC Sevilla, pretože sa o jeho služby opäť zaujíma londýnsky Arsenal. Kanonieri ho chceli získať už minulý rok, ale neuspeli.